Invitat în cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu nu s-a ferit să răspundă la nicio întrebare pusă de Cătălin Măruță și a oferit detalii incendiare din viața sa. Una dintre întrebări a avut legătură cu Bianca Drăgușanu, cea care i-a fost iubită la un moment dat. Cătălin Botezatu nu s-a sfiit și a vorbit despre tote căsniciile eșuate ale Biancăi Drăgușanu. Renumitul designer a spus că, în ciuda tuturor speculațiilor, Alex Bodi este un bărbat de nota zece, iar la adresa lui Victor Slav nu ar avea cm să spună ceva de rău, deoarece este un bărbat excepțional.

Ce părere are Bote despre fostele căsnicii ale Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu a vorbit recent despre căsniciile eșuate ale Biancăi Drăgușanu. Acesta a spus despre Victor Slav că era „pâinea lui Dumnezeu”, însă Bianca avea nevoie de o viață mai agitată, acesta fiind motivul pentru care relația lor nu a mers.

De altfel, celebrul designer și-a dat cu părerea și vizavi de Alex Bodi. Deși în România a fost asociat doar cu dosarul de proxenetism,  Cătălin Botezatu susține că  Alex Bodi trebuie văzut diferit, deoarece este un bărbat extraordinar.

Da, Bianca Drăgușanu este o femeie mișto. Ea așa a fost, ea asta și-a dorit, după ce noi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum. Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând, din toate punctele de vedere. Victor Slav era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie viață trepidantă. Și Alex Bodi era un băiat bun. Eu l-am cunoscut, este un bărbat extraordinar”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unui podcast.

catalin-botezatu
catalin-botezatu

Bianca, naturală pe vremea când era cu Botezatu

În același podcast, Cătălin Botezatu a povestit despre faptul că atunci când a început oficial o relație cu Bianca Drăgușanu, aceasta nu avea nicio operație estetică. Mai mult, designerul povestește că a apreciat-o așa cum era atunci, dar o place și acum, plină de operații estetice. Cătălin Botezatu consideră că Bianca este „produsul” lui, deoarece aceasta s-a lansat în modă în România datorită lui. Mai departe, blondina a învățat să se descurce singură și să obțină tot ce își dorește.

Are nevoie de atenție, să fie importantă, divă. Eu mă bucur pentru ea. Și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că este o mamă extraordinară. Eu am luat-o pe Bianca neoperată. Nu avea nicio operație. Pe urmă și-a făcut nasul, a slăbit, și-a pus silicoane, și le-a schimbat. Păi, dacă poate? Asta mai e și frumoasă! Toate fetele vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbații vor să… Ipocrizie”, a mai spus creatorul de modă.