Ruby a reușit să șocheze din nou prin intermediul ultimelor sale declarații. Artista nu spune „NU” relațiilor sexuale în trei! Mai mult, la ea în pat își dorește artiști cunoscuți în România.

Artista a fost invitată în cadrul emisiunii lui Marius Manole, ”Întrebarea mesei rotunde”. Ruby a fost nevoită să mănânce  din mâncărurile de pe masă, dacă nu avea curaj să răspundă la cele mai provocatoare întrebări. Ruby a avut de ales între testicule de porc, gheare de pui, găluște putrezite sau penis de taur sau… să răspundă la ce este întrebată.

Una dintre întrebările amețitoare a fost pe cine anume ar invita artista în dormitor, la o partidă în trei, la care să participe și actualul iubit. Cântăreața nu a stat pe gânduri și a dat imediat răspunsul. Acesta nu și-a dorit un bărbat alături, ci o femeie. Mai exact, Ruby ar alege dintre Antonia și Lidia Buble.

Eu, Robert și o fată. Dacă ar fi, dar nu pentru că sunt foarte geloasă și apoi ar fi un calvar viața lui. Nu știu ce să zic, nu am trăit un astfel de moment. Dacă ar fi ca în filme, cum ar trebui să fie… dar ipotetic vorbind. Deci cu o femeie, nu aș putea să văd doi bărbați care… nu îmi mai trebuie un bărbat.

Lidia Buble ar fi o partidă bună, Antonia la fel, dar ea are copii. Cu Antonia aș face și niște piese, melodii și un copil. Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”, a declarat Ruby.

Ruby iubește de 10 ani

Ruby și dansatorul ei, Robert, cel care îi este și iubit, au o relație de aproape zece ani. Se pare că între ei povestea de iubire este și mai veche. Ruby și Robert se plăceau încă din perioada în care artista era împreună cu Oxi, fostul său manager.

Ruby
Ruby

Ruby povestește că în perioada adolescenței nu a avut voie să aibă iubit. Pentru aceasta, prima relație a fost abia la vârsta de 17 ani. Ulterior, Ruby a început o altă relație de dragoste cu bărbatul care îi este alături și în prezent. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și chiar dacă au trecut împreună prin foarte multe greutăți, pare că nimic nu îi poate să îi doboare. Aceasta recunoaște că întotdeauna l-a iubit pe actualul bărbat și că nu l-ar da pe nimic. Mai mult, vedeta a vorbit și despre modul în care a fost cucerită de Robert. Între cei doi pare să fie o relație care va dura toată viața.

Nu aveam voie să am iubiți în adolescență. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viață), este al doilea bărbat din viața mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului.

M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca și mine. Avem grijă împreună de animăluțe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici și cinci căței, aproape toate animăluțele sunt adoptate, cu o singură excepție”, a declarat Ruby pentru Cancan.