Este vestea momentului în showbiz-ul din România! Nicole Cherry este însărcinată la vârsta de doar 22 de ani. Artista a mărturisit în repetate rânduri că-și dorește să devină mămică, dar și faptul că relația dintre ea și iubitul ei este foarte serioasă. Acum, vedeta este fericită cu adevărat.

Conform jurnaliștilor de la ciao.ro, Nicole Cherry urmează să devină mămică pentru prima dată. Vedeta este implicată într-o relație cu Florin Popa, un bărbat mai mare decât ea cu 8 ani, care a luptat mult pentru ea.

Vestea că vedeta este însărcinată vine după ce Nicole declara în luna ianuarie că și-ar dori să aibă un copil. Mai mult, potrivit sursei citate, dorința cea mare a vedetei s-a împlinit. Alături de Florin, iubitul ei, ea are acum un început de familie și o relație extraordinară. Cei doi și-au îndeplinit un vis, acela de a fi părinți.

Nicole-Cherry
Nicole-Cherry

Cum și-a cunoscut artista iubitul

Între Nicole Cherry și iubitul său este o diferență de opt ani de zile. Cu toate acestea, ei au o relație destul de frumoasă. Artista și cu Florin se înțeleg de minune și au impresia că se cunosc de o viață întreagă. În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry mărturisea cum s-a îndrăgostit de Florin. Aceasta l-a refuzat o perioadă, însă la un moment dat a decis să fie fericită alături de cel fără de care acum nu se mai vede.

Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, povestea Nicole Cherry la începutul relației.

Până în acest moment, Nicole nu a dat nicio declarație oficială cu privire la sarcină. Cel mai probabil, în perioada următoare, tânăra artistă va da detalii despre luna în care este însărcinată și când ar urma să fie gravidă.