Frumoasa blondină și fostul „Burlac” formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi se potrivesc de minune, iar diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei. Gina, model de succes, este mai mică decât soțul ei cu 15 ani, însă niciunul dintre ei nu simte că ar exista o discrepanță din acest punct de vedere. Bogdan a mărturisit că, de cele mai multe ori, iubita sa este mult mai matură decât el.

De o săptămână, tinerii părinți petrec momente de neuitat în Insulele Maldive, așa cum este la modă în această perioadă. Cum toate vedetele s-au îndreptat către această destinație, cei doi nu s-au lăsat mai prejos și au hotărât să plece în vacanță. Manechinul s-a fotografiat în cele mai sexy costume de baie și a postat imaginile pe contul ei de Instagram.

Vlădău, un romantic incurabil

Bogdan Vlădău a făcut un gest foarte frumos pentru soția sa. Faptul că bărbatul este extrem de mândru de frumoasa mămică din viața lui, nu mai este un secret pentru nimeni. Vedeta s-a lăudat cu blondina care îi face viața mai frumoasă. În urmă cu doar câteva ore, prietenul lui Victor Slav a repostat mai multe imagini din vacanță, în care apărea doar Gina. Acesta și-a distribuit pe Instastory, ultimele fotografii pe care le-a urcat soția sa pe contul ei de socializare.

Fosta concurentă de la Bravo, Ai Stil!Celebrities și-a etalat trupul perfect într-un costum de baie întreg, negru. Aceasta a accesorizat ținuta cu o curea aurie care îi pune în evidență talia de viespe și o cămașă de plajă asortată. Fără pic de machiaj și cu pletele în vânt, Gina Chirilă își expune frumusețea naturală care stârnește multă invidie în rândul domnișoarelor. Fotografia a strâns rapid mii de aprecieri. Nici nu s-ar zice că blondina a născut în urmă cu doar câteva luni.