Dacă în alți Bogdan Mocanu petrecea de ziua sa de naștere alături de prietenii săi, anul acesta a ales să facă lucrurile un pic altfel. Artistul a decis să se bucure de aniversarea lui alături de iubita sa, departe de casă într-un loc ales special pentru marele eveniment. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut bagajele, și-au cumpărat biletele de avion și au mers în Republica Dominicană, de unde el a postat o serie de imagini superbe, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce s-a petrecut acolo.

Bogdan Mocanu, vacanță de vis în Republica Dominicană

Locația aleasă de ei este una de vis. Locul respectiv este unul în care multă lume visează să ajungă, dar nu toată lumea reușește, mai ales din cauza faptului că este nevoie de foarte mulți bani pe care el a fost nevoit să îi scoată din buzunar. Nu se plânge, pentru că o dată pe an este ziua lui de naștere și trebuie să fie una de care să își amintescă mereu cu mare drag. Împlinirea celor 25 de ani a fost una, cu adevărat, de ținut minte.

De la aniversare nu avea cum să lipsească nici iubita lui, despre care nimeni nu știe cine este și pe care preferă să o mai țină o vreme ascunsă de ochii lumii. Aceștia au parte de momente frumoase în Republica Dominicană, iar el a fost foarte încântat de cât de frumos este acolo și nu a ezitat să le arate și fanilor locurile prin care se distrează alături de partenera lui de viață zilele acestea. Și-au propus să stea aproximativ o săptămână, pentru a avea timp să facă tot ceea ce și-au propus în prima lor vacanță împreună.

 

Bogdan Mocanu, zi de naștere alături de iubita! Ce destinație au ales îndrăgostiții / FOTO

„8 zile de relax, 8 zile în care uităm de griji, bine astăzi mai am de gând să rezolvăm niște probleme de acasă dar după o să fie super bine. Noi suntem super încântați că normal zicea că o să plouă pe aici și ce crezi, e chiar super drăguț”, le-a povestit el fanilor.