Despărțirea de Andra Voloș a fost una extrem de dureroasă. Cei doi au avut parte de o poveste dragoste cu năbădăi, care într-un final nu a mai rezistat în fața certurilor și a neînțelegerilor. Au decis că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să se despartă, chiar dacă nu a fost deloc ușor pentru niciunul dintre ei. Ea nu a reușit să își refacă viața după separarea de fostul iubit, dar nu este și cazul artistului.

Bogdan Mocanu, cu zâmbetul pe buze datorită iubitei sale

Prietenul lui Jador a cunoscut, în urmă cu doar câteva luni, o femeie pe rețelele sociale de care s-a îndrăgostit din prima clipă. Nimeni nu știe despre cine este vorba, pentru că el a ales să o țină departe de camerele de filmat și de aparatele de fotografiat, pentru a se putea bucura în liniște de relația lor. Acesta a postat o serie de imagini cu bruneta misterioasă, dar în toate ea avea fața acoperită.

Unii ard de curiozitate să afle cine este femeia care a reușit să îi fure inima, dar el nu dă semne că ar vrea să le facă admiratorilor cunoștință cu ea. Mai mult de atât, zilele trecute a reușit să le atragă acestora atenția cu niște postări, în care a dat de înțeles că el și partenera sa de viață s-ar fi despărțit, dar nu a fost deloc așa. Tot el a declarat că prietenul lui cel mai bun, Jador a revenit în țară, când avea ce mai mare nevoie de el, de unde fanii au dedus că este un bărbat singur și de aceea a făcut afirmațiile respective.

Cum să nu te topești când se alintă așa”, a scris Bogdan Mocanu pe Story.

Bogdan Mocanu și iubita lui nu s-au despărțit! Vedeta a postat dovada / FOTO

Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată. Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau ceva că nu o las eu cu băieți. M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline. Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel.”, a declarat el, la un moment dat.