Se pare că, în ultima vreme, Jador și Bogdan Mocanu nu se mai află în relații atât de bune ca înainte. Cei doi artiști au avut câteva discuții în contradictoriu, iar fostul iubit al Andrei Voloș a decis să dea o serie de declarații în acest sens, pentru a lămuri întreaga situație. Niciunul dintre aceștia nu a afirmat că prietenia lor s-ar fi sfârșit, iar manelistul a spus despre prietenul lui că este foarte încăpățântat și nu poate înțelege că el îi vrea doar binele.

Mocanu despre Jador: „Este un om de milioane, cu un suflet mare”

La un moment dat, Bogdan Mocanu ar fi vrut să partipe la o anumită emisiune de televiziune, iar prietenul lui a refuzat să se prezinte acolo alături de el, deoarece are diabet și consideră că starea lui de sănătate nu este tocmai una bună, pentru a face față tuturor provocărilor de acolo, așa că a refuzat vehement. Tocmai de aceea, fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a supărat foarte tare și crede că Jador ar fi trebuit să își aleagă mult mai bine cuvintele, la momentul respectiv.

Mai mult de atât, acesta are de gând să poarte o discuție serioasă cu fostul concurent de la Survivor România, pentru că îl consideră ca fiind fratele lui și nu poate lăsa lucrurile așa. Bogdan Mocanu a povestit, în cadrul unei emisiuni de televiziune că nu a fost deranjat de ce a zis, ci doar de faptul că toate afirmațiile respective au fost făcute de către persoana la care s-ar fi așteptat cel mai puțin.

 

Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador! Care este adevărul: "O să am o discuție cu el"

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac. Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu.