Bogdan Mocanu este, după cum bine știți deja, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Jador. Cei doi artiști se înțeleg ca frații și își împart și bune și rele. Faptul că manelistul suferă și plânge mereu în cadrul competiției Survivor România, îl afectează și pe fratele său din altă mamă, cum se numește el. Artistul nu s-a putut abține să nu îi transmistă acestuia un mesaj emoționant, care le-a ajuns fanilor direct la inimă.

Bogdan Mocanu se gândește la binele lui Jador

Seara trecută lupta dintre Faimoși și Războnici a fost câștigată de echipa roșie, în care se află și Jador. Pe lângă masa bogată de care s-au bucurat, de mesaje din partea fanilor, aceștia au primit și câte o fotografie sau un colaj de fotografii de la familiile lor, de care s-au bucurat la maximum.

Înainte de a o vedea pe a sa, Jador a spus că nu va mai plânge, că va fi bărbat. Emoțiile au fost atât de puternice încât vedeta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Oricât de puternic ar fi vrut să pară sau să fie, artistul s-a emoționat extrem de tare la vederea fotografiei cu cei dragi lui, de care îi este extrem de dor, la fel cum tuturor le este.

Vâzând faptul că Jador suferă, Bogdan Mocanu a făcut o postare în care a transmis că s-a săturat să îl vadă plângând în cadrul acestei competiții destul de dificile și că îl așteaptă acasă. Îl iubește ca pe un frate și îl consideră ca fiind unul, iar acest lucru îl face să fie și mai tare dor de el și să se gândească la binele lui.

 

„M-am săturat să te văd plângând. Te iubim și te așteptăm acasă, frățiorul meu din altă mamă”, i-a transmis Bogdan Mocanu celui mai bun prieten de-al lui, Jador, care participă la Survivor România 2021.