Bogdan de la Ploiești este cunoscut de toată lumea, însă de data aceasta fanii au avut ocazia să-l vadă într-o ipostază total atipică pentru el. Na-a obișnuit de-a lungul vremii cu piese care mai de care mai frumoase și a ajuns în topul celor mai iubiți și ascultați cântăreți de manele nu o dată, ci de mai multe ori. După ce a ar fi fost văzut într-o benzinărie luând substanțe interzise de la un alt bărbat, artistul apare din nou în fața fanilor săi să le explice cum stau lucrurile de fapt.

Cu numai câteva zile în urma, au ieșit la suprafață mai multe zvonuri cum că Bogdan de la Ploiești ar fi consumator de substanțe interzise după ce în mediul online a apărut un filmuleț cu acesta în care se vede că ar lua astfel de substanțe de la un bărbat într-o benzinărie, după care ar fi plecat din nou în mașină.

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce filmulețul a ajuns viral

Bogdan de la Ploiești a fost filmat fix în acele momente, iar scena a juns rapid văzută de toți fanii artistului, care și-au pus mari semne de întrebare. Bineînțeles, aceștia nu s-au putut abține și l-au întrebat direct pe el despre cum stă situația, de fapt, și dacă într-adevăr ceea ce se spune despre el este adevărat. Bogdan de la Ploiești a primit foarte multe mesaje în acest sens și iată că, până la urmă, a lămurit toată situația.

Așadar, nu vă mai ținem în suspans și vă mărturisim că artistul le-a expplicat anilor lui că nu are nicio legătură subiectul care circulă de ceva zile pe internet cu realitatea. Cel despre care s-a spus că l-a ”aprovizionat” cu droguri este, în realitate, unul dintre colegii săi de echipă.

Și asta nu e tot! Artistul spune că nu obișnuiește să se implice în astfel de subiecte scandaloase, acesta fiind și motivul pentru care a evitat până acum să facă astfel de intervenții legate de filmuleț. Drogurile ar fi fost, de fapt, un prezervativ pe care urma să i-l dea unei domnișoare care se afla la el în mașină.

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce ar fi fost văzut că a cumpărat substanțe interzise într-o benzinărie: ”Puteți să considerați ce vreți”

”Deci nu este niciun dealer de droguri, cum ați presupune voi. Mi-a dat un prezervativ, pentru că aveam o gagică în mașină și voiam să i-l dau. Restul puteți să considerați ce vreți că oricum asta o să faceți toată viața. Mulțimea de jos se adună să-l defăimeze pe cel de sus”, a explicat Bogdan de la Ploiești.