Nu este pentru prima dată când se spune despre Bogdan de la Ploiești și Theo Rose că ar forma un cuplu. Încă de când au decis să lanseze prima lor piesă împreună, fanii acestora au ajuns la concluzia că ei ar fi împreună, deși au afirmat de nenumărate ori că nu acesta este adevărul. Cum au declarat și ei, au partea lor de vină, pentru că le-au dat apă la moară tutur celor care au crezut asta despre ei.

Bogdan de la Ploiești a pus punctul pe i

În ultimele zile, s-au aprins din nou lucrurile, după ce artiștii au lansat o nouă piesă împreună, în videoclipul căreia frumoasa artistă a îmbrăcat rochia de mireasă. Comentariile fanilor lor au început să apară imediat, iar piesa acestora a urcat imediat pe primele locuri în Trending, cum era și de așteptat. Unii sunt de părere că le-ar sta bine împreună, dar adevărul este că ei doar sunt niște buni prieteni și nimic mai mult.

Fiecare dintre ei are viața lui și relația lui, iar pentru aceștia cele mai importante sunt persoanele alături de care trăiesc zilnic și nu altcineva. Știu foarte bine care sunt prioritățile lor în viață, iar gurile rele nu au nicio șansă să stea în calea fericirii lor. Ei bine, după toate cele întâmplate, manelistul a luat decizia că trebuie să facă lumină în acest caz și le-a spus adevărul fanilor despre relația sa cu iubita lui Alex Leonte, care îi este foarte bun prieten și pe care îl respectă.

 

Bogdan de la Ploiești, noi declarații despre relația sa cu Theo Rose! Care este adevărul: ”După prima coloborare...”

 

”După prima coloborare au tot existat născăciri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală, eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu e ajută”, a spus Bogdan de la Ploiești.