Alex Bodi și Bianca Iordache nu se mai ascund și apar tot mai des împreună. Aceștia formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Cei doi au fost împreună la botezul fiicei lăutarului Răzvan de la Pitești, eveniment ce pare că le-a confirmat relația, deși au tot negat în ultima perioadă și au susținut că sunt doar prieteni.

După relațiile care nu au mers absolut deloc cu Bianca Drăgușanu și Daria, Alex Bodi pare că a trecut la un nou capitol. Acesta știe să treacă rapid peste despărțiri și să înceapă rapid o relație. Omul de afaceri a făcut o altă cucerire, Bianca Iordache. Cei doi au apărut tot mai des împreună și chiar au participat și la un eveniment în calitate de cuplu. Amândoi spun că sunt la început și că nu se grăbesc, însă cei din jurul lor susțin că Alex și Bianca sunt deja un cuplu.

Deși nu a confirmat oficial relația, Alex Bodi a dat de înțeles că nu este un bărbat singur și că nici nu își dorește să fie. Mai mult, nu este pentru prima dată când Bodi susține clar că niciodată nu a fost singur.

bodi si bianca iordache
bodi si bianca iordache

Singurătatea este cel mai teribil lucru din lume, este tragic. Niciodată nu sunt singur, și nici nu vreau să fiu singur. Mai am momentele mele când meditez, stau singur, mă încarc. E mai rău să fii singur decât să fii sărac”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi, o nouă relație de iubire

În acest context, Alex Bodi a mia explicat că pentru o relație și mai ales pentru persoana potrivită trebuie să te implici mult și să faci tot ce stă în putință ca să meargă bine. Chiar dacă susține că se teme să fie singur, Alex Bodi subliniază faptul că nu trebuie să cazi în cealaltă extrem, să tragi de o relație care nu merge. Mai mult, acesta nu își dorește să aibă o relație în care să se implice total.

Depinde de fiecare cum se complace în situații, dacă fac lucrurile artificial. Nu am făcut niciodată compromisuri în relație, de ce să fii cu cineva dacă nu îți dorești? Sau să fii cu cineva și mintea și inima să-ți fie în altă parte? Nu există perfecțiune în relație. Dacă îți dorești ceva cu adevărat, și faci sacrificii ca să menții o familie, o să o ai. În dragoste nu există noroc, în dragoste există foc”, a mai declarat Alex Bodi.

După ce s-a despărțit de Daria Radionova, Alex Bodi a apărut o perioadă alături de Vica Blochina. Despre cei doi s-a speculat că au avut o relație, însă amândoi au negat și susțineau că sunt doar prieteni. Brusc, Vica a dispărut din peisaj, iar locul său a fost luat chiar de Bianca Iordache.