Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este de departe de a se termina prea curând, indiferent de relația pe care cei doi o au cu alte persoane. Fostul soț al blondinei este implicat într-un adevărat  scandal care pare fără final cu Gabi Bădălău. De puțin timp, se pare că i-ar fi povestit  acestuia că un accesoriu de-al Biancăi a rămas la el…după o întâlnire cu aceasta departe de ochii lumii.

Alex Bodi i-a dat de înțeles lui Gabi Bădălău că el și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit pe ascuns. Mai mult, ca să demonstreze acest lucru,  blondina și-a lăsat la el un lucru de mare valoare: un rozariu. Cu acest rozariu, Bodi poate dovedi că a fost alături de Bianca.

Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi

Mai mult,fostul soț al vedetei a făcut un video în care i-a arătat lui Bădălău bijuteria Biancăi și i-a spus că atunci când era el cu ea, el suna ca un disperat. Astfel, Bădălău acum de gândește că Bianca i-a fost infidelă cu fostul soț.

„În caz că te întrebi unde e rozariul ei, aici e. În noaptea în care am rămas noi împreună, acolo în camera aia, singurei, mi l-a dat mie, știi? Și tu sunai ca disperatul, de vreo 50 de ori. Am sunat-o și eu ieri de vreo 5 ori să i-l dau înapoi, dar din păcate nu a răspuns și cum este blocată, am vrut să te anunț pe tine, în caz că vrei, să ți-l dau ție înapoi. Nu vreau nimic din dragoste de la ea pentru mine, dacă tot v-ați împăcat. Iar dacă mai vrei video de la mine, îți mai dau și altele” a spus Alex Bodi, în mesajul direct către Gabi Bădălău.

Momentan, Gabi Bădălău nu a avut nicio reacție publică legată de mesajul primit de la afaceristul din Mediaș. Mai mult, se pare că cei trei s-ar fi întâlnit la aceeași masă, pentu a dezbate problema Biancăi. Bodi i-ar fi promis acesteia, dar și lui Bădălau că nu o mai caută și că este de domeniul trecutului.

Bianca vrea să rămână în prezent cu Gabi Bădălau. Cei doi vor să facă și nunta, însă Bădălau încă este în proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu. De partea cealaltă, Alex pare tot mai fericit alaturi de Bianca Iordache.