Triunghiul amoros Bodi-Bădălău-Drăgușanu pare fără final. De curând, Alex Bodi a avut o întâlnire uluitoare cu cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău. Bărbatul, care i-a fost Biancăi chiar și soț, ar fi apărut dintr-o dată la masa celor doi iubiți și a început o discuție aprinsă. După lungi discuții, se pare că Alex Bodi i-ar fi promis anumite lucruri lui Gabi Bădălău, în speranța de a lămuri situația.

De puțin timp, într-un interviu acordat pentru XNS Show, Alex Bodi a vorbit despre tot ce i-a promis lui Gabi Bădălău, care, de altfel, i-a cerut afaceristului din Mediaș să stea departe de Bianca, căci acum este a lui. Cei doi au avut mai multe discuții aprinse, mai ales că Bodi a tot căutat-o pe Bianca în ultima perioadă. Se pare că blondina nu mai dorește să aibă vreo legătură cu el și chiar vrea să fie fericită alături de fostul soț al Claudiei Pătrășcan.

Reporter: N-o mai căutați pe Bianca, n-o mai sunați?

Bodi: Nu. I-am promis lui (n.r. Gabi Bădălău) că s-a încheiat, adică nu mai există nicio discuție, nicio aluzie din partea mea la nimic, toată lumea fericită”, se arată în dialogul de la XNS.

Bodi a mai vrut să explice că acea întâlnire de la salonul de unghii nu a fost întâmplătoare. Bianca Drăgușanu i-ar fi spus unde se află și și-ar fi dat întâlnire acolo. De partea cealaltă, Bianca susține că Bodi a urmărit-o și așa ar fi aflat unde se află aceasta.  În schimb, Bodi o ține pe a lui, motiv pentru care nimeni nu își dă seama care este adevărul.

Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.