La scurt timp după ce s-a spus că ar fi fost amanta lui Gabi Bădălău, Bianca Iordache a fost contactată de jurnaliști pentru a vorbi despre această situație.  Bianca Iordache a acceptat să facă declarații despre acest subiect, fără nicio reținere. Dansatoarea a explicat  că ea este o femeie extrem de asumată și întotdeauna își recunoaște fiecare lucru din viața sa. Mai mult, ea a vorbit și despre relația pe care o are cu Alex Bodi în prezent și ce are de gând să facă pe viitor.

Bianca Iordache, declarații după ce s-a spus că a fost amanta lui Bădălău

Bianca Iordache a povestit prin intermediul unei filmări realizate într-una dintre mașinile lui Alex Bodi că și-au petrecut și noaptea trecută împreună. Cei doi au fost îmbrăcați elegant și s-au distrat de minune. Ei au făcut și câteva videoclipuri în care păreau extrem de fericiți. Ea a vorbit despre ce se întâmplă cu afaceristul din Mediaș.

bianca iordache si alex bodi
bianca iordache si alex bodi

Eu dacă ies cu Alex este strict problema mea și a lui. Eu nu vreau să ies cu Alex ca să fiu implicată în scandaluri sau să fiu implicată în aberațiile astea că eu cu Gabi aș fi ceva vreodată în viața asta. Nu există așa ceva. Eu dacă am ceva cu cineva, spun. Eu nu stau să mă ascund. Nu există așa ceva. Nu am fost cu omul ăla. Nu știu de unde toate aberațiile astea. Noi nici măcar nu am stat vreodată la aceeași masă, dar să avem o relație”, a declarat Bianca Iordache în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Mai mult, Bianca a vorbit și despre singura legătură pe care au avut-o, de fapt, cu fiul lui Niculae Bădălău. Cei doi nu au avut vreo relație, ci doar au discutat în mediul online.

Ne știm din oraș și așa mai departe, dar niciodată nu a existat așa ceva. El mi-a mai răspuns mie la Story-uri. Probabil de acolo cineva a interpreta că noi doi am fi avut vreo legătură. Dar nu știu dacă era sau nu cu Claudia. Probabil era singur omul. Dacă dai o reacție la un Story, asta nu înseamnă că te-ai culcat cu un om. Nu am răspuns la absolut nimic. Eu, cu Gabi Bădălău nu am avut nicio relație. Eu nu am avut cu omul ăla niciodată absolut nimic”, a mai mărturisit noua parteneră a lui Alex Bodi.

Bianca Iordache a negat cu vehemență că a fost amanta lui Gabi Bădălău. Cu toate acestea, surse din anturajul lor au susținut de mai multe ori că adevărul ar fi altul. Momentan, adevărul rămâne doar cum l-a spus frumoasa dansatoare care pare tot mai fericită în brațele lui Alex Bodi, nu de mult chiar soț al Biancăi Drăgușanu.