Fulgy i-a declarat război Biancăi Drăgușanu. Artistul o critică puternic și  o ia chiar peste picior. Nici ea nu a scăpat, dar nici Gabi Bădălău. “O știu de când nu avea dinți. Bădălău, tu ai bani, dar nu ai valoare”

Fulgy a declarat război cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Într-un videoclip publicat pe paginile sale de socializre, artistul care a devenit extrem de mediatizat peste noapte  le-a transmis câteva idei extrem de acide și i-a criticat dur pe cei doi viitori soți. Fiul Clejanilor i-a transmis frumoasei blondei să părăsească România, pentru  că aici nu ar mai avea ce căuta și că ar avea doar de pierdut dacă ar mai rămâne aici.

Fulgy, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău

Deși are vârsta de doar 23 de ani, Fulgy are curaj să se ia de orice vedetă din România. Acesta s-a filmat în această după-amiază în timp ce a făcut afirmații umilitoare la adresa fostei prezentatoare de la Kanal D. Nici Gabi Bădălău nu a scăpat de cuvintele extrem de dure ale tânărului artist. Despre viitorul soț al Biancăi Drăgușanu, acesta a precizat că, deși este extrem de bogat, nu are valoare.

O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi. (…) parașuta aia ieftină. Bădălău, nu te supăra, dar știu că și tu vrei afirmare. Tu ai bani, dar nu ai valoare, vrei la televizor. (…)”, a declarat băiatul lui Ioniță de la Clejani într-un clip încărcat pe IG Story.

Într-o altă înregistrare, Fulgy a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu Alex Bodi și i-a transmis fostei soții a acestuia să plece din România. Mai mult, Fulgy a început să vorbească din ce în ce mai dur la adresa Biancăi Dăgușanu.

Ați înnebunit la cap, vă puneți cu finul meu, Alex Bodi? Care e îmbrăcat numai în billionaire (n.r.: ca un miliardar) și el? Suntem îmbrăcați de la Philipp Plein de la ediția aia exclusivistă. (…). Bianca, dispari, fă din România, că vreau eu”, este mesajul lui Fulgy, pentru Bianca.