Cine spunea că femeile care trec printr-un impas trebuie să uite de ele? Bianca Drăgușanu nu este inclusă în această categorie nici pe departe. Chiar dacă a avut momente mai puțin fericite de traversat în ultimele săptămâni, blondina găsește mereu motivația de a merge mai departe. Astfel, fosta lui Alex Bodi se concentrează cât se poate de mult pe imaginea ei. La fel s-a întâmplat și astăzi când ea a reușit să pună toți bărbații din jurul ei pe jar.

Sexi și rea la sacul de box

Bianca a rămas fără o parte dintre cei mai apropiați prieteni și se luptă aprig cu fostul ei soț. Chiar dacă acum are o relație cu Gabi Bădălău se pare că nici aceasta nu e una cu noroc. Milionarul a fost surprins în prezența altor domnișoare de oraș, spre dezamăgirea creatoarei de modă.

Dacă toate aceste motive ar fi suficiente pentru ca o femeie să fie cel puțin în pragul depresiei, blondina este excepția de la regulă. Ea se preocupă intens de afaceri și de forma fizică pe care o are. Bianca ajunge în fiecare zi fără excepție la sala de sport pentru a se antrena. În urmă cu puțin timp vedeta a postat câteva imagini din timpul antrenamentului de box desfășurat sub stricta îndrumare a specialistului. Dincolo de dexteritatea cu care blondina lovește din plin sacul de box, privirile celor din jur au fost cu siguranță ațintite asupra ei

Bianca Dragusanu Bianca Dragusanu

Fosta lui Alex Bodi a îmbrăcat o ținută sport însă care îi scoate în evidență formele provocatoare. Prin colanții sport, posteriorul creatoarei de modă este vizibil foarte bombat. De altfel, în partea de sus ea a ales o bluză cu spatele gol.

Cum era de așteptat, Bianca nu are cum să treacă neobservată nici măcar în sala de sport. Cel mai probabil privirile bărbaților din jur au fost ațintite asupra fizicului ei de invidiat.