Bianca Drăgușanu pare să își fi găsit din nou liniștea în brațele iubitului ei. După ce a apărut în ultima perioadă mai mult singură și toată lumea a considerat că ea și Gabi Bădălău s-au despărțit, diva a lăsat totul la vedere. La ceas de seară ea a primit un cadou din partea celui care i-a furat inima. Ca de fiecare dată, Bianca a nu a păstrat momentul doar pentru ea. Blondina le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cum a fost răsfățată de milionarul ei.

Ce cadou a primit fosta soție a lui Bodi?

Are tot ceea ce își poate dori o femeie de la viață însă gesturile mici par că o impresionează la maxim. Bianca a primit un buchet de flori din partea iubitului ei la ceas de seară. Chiar dacă în ultima vreme s-a afișat mai mult singură după ce Gabi Bădălău a petrecut destul de mult timp alături de soția și copiii lui, lucrurile încep să revină la normal. Bianca a vrut să le arate fanilor ei cadoul primit astfel că a făcut imediat câteva Instastory-uri cu acesta.

Bianca Dragusanu

A urmat întâlnirea de împăcare

Imediat după ce a publicat imaginile cu superbul buchet de flori pe care l-a primit, blondina a postat pe contul ei câteva filmulețe din parcul Herăstrău. Având in vedere că localurile sunt închise din cauza restricțiilor cel mai probabil blondina și iubitul ei au ieșit doar la o plimbare romantică scurtă.

A bifat o nouă operație estetică

Adepta schimbărilor de ordin estetic, Bianca a optat recent pentru o nouă interventie. Blondina și-a modificat forma nasului în urma unei operații de rinoplastie. Deși rezultatul este cel pe care îl aștepta procesul de recuperare al divei nu a fost unul deloc ușor. Bianca a dezvăluit ca a a avut probleme de respirație câteva zile și multe vânătăi.