Este oficial o femeie singură, însă în realitate s-ar părea că bat clopotele de nuntă pentru creatoarea de modă. După ce atât ea cât și Alex Bodi au rămas singuri, împăcarea lor spre bucuria fanilor cuplului este din ce în ce mai aproape. Drept dovadă, vedeta a primit un cadou neașteptat chiar în miezul unei zile aglomerate din partea fostului ei soț.

S-au împăcat pe ascuns?

Bianca și Alex Bodi au împreună în spate un trecut tumultos. După o căsnicie eșuată, cei doi au luat-o pe drumuri separate în toamna anului trecut. Dacă blondina s-a implicat într-o relație abia în luna decembrie după, milionarul nu a stat prea mult pe gânduri și la doar câteva zile de la separare s-a afișat cu Daria Radionova. Chiar dacă fiecare dintre cei doi a fost implicat într-o relație șirul scandalurilor dintre ei nu s-a încheiat. Asta pentru că Bianca a scos la iveală imagini din timpul relației cu afaceristul din Mediaș în care apărea desfigurată. Creatoarea l-a acuzat abia atunci pe Bodi de agresiune. Cum era de așteptat, Bianca a depus inclusiv o plângere pe numele fostului soț.

Bianca Dragusanu

Totodată ea a fost chemată să dea cu subsemnatul în dosarul în care Alex Bodi a fost arestat pentru proxenetism.Dincolo de aceste situații deloc confortabile pentru niciunul dintre ei se pare că acum după ce au rămas singuri, apele încep să se limpezească în ceea ce îi privește.

Bianca a postat pe Instagram un superb buchet imens de trandafiri albi primit în dar cel mai probabil de la fostul soț.

” Pentru că sunt extrem de iubită de știți voi cine, ia uitați-vă ce am primit!”, a spus blondina pe Instastory.

Alex Bodi a recunoscut după ce și-a încheiat relația cu Daria Radionova că i-a trimis flori fostei lui soții recent.