Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, fostă Bodi au legat o prietenie cum rar este întâlnită în viața de zi cu zi mai ales între două foste rivale. Cu toate că s-au declarat aproape ca două surori, se pare că intrigile și-au făcut loc în viețile și prietenia lor.

Scandal de proporții și vorbe grele aruncate

Bianca și Iulia au devenit prietene datorită lui Alex Bodi. Dacă la început cele două au fost rivale și s-au duelat pentru milionar, ulterior totul s-a schimbat așa cum nimeni nu și-ar fi închipuit. Milionarul avea grijă ca în toate vacanțele alături de Bianca să o ia și pe Iulia, de asemenea la petreceri sau chiar în propria locuință a afaceristului cele două aveau ocazia să petreacă mult timp una alături de cealaltă. Astfel nu doar cele două au legat o prietenie strânsă ci si fiicele lor, Sofia și Selena au devenit foarte apropiate.Bianca Dragusanu

Inclusiv Alex Bodi a recunoscut că e a intermediat această relație dintre cele două foste ale lui.

„Recunosc că eu am fost de vină aici. Ieșeam peste tot și o invitam și pe Iulia.” , a precizat afaceristul într-un interviu recent.

Prietenia lor a continuat și a fost mai strânsă după ce relația dintre Bianca și Bodi a ajuns la final. Cele două blondine au continuat să petreacă timp împreună și să se sprijine una pe cealaltă.

Se pare că lucrurile nu au fost tot timpul roz pentru ele. În spațiul public au existat speculații legate de o ceartă pe care cele două ar fi avut-o recent. Asta din cauza Biancăi care ar fi vorbit-o de rău pe Iulia. Creatoarea de modă ar fi spus unor persoane din anturajul ei că ea o întreține pe Iulia în București. De aici până la un scandal monstru între cele două foste doamne Bodi a fost un singur pas.

Totul s-ar fi petrecut în casa lui Gabi Bădălău, iar cel care a pus-o în temă pe Iulia cu ceea ce Bianca spune despre ea a fost chiar un prieten comun de al creatoarei de modă și a lui Alex Bodi.Deși cearta a fost una aprigă, cele două au ajuns într-un final la un punct comun și s-au împăcat. Bianca și Iulia Sălăgean locuiesc acum în același complex rezidențial din zona Lacul Tei. Mai mult, fiicele lor merg la aceeași grădiniță.