Bianca Drăgușanu nu ratează nici un moment în care să nu atragă atenția asupra ei.De data aceasta, blondina a întrecut toate așteptările cu gestul ei. Deși toată lumea credea că inclusiv ultima ei relație amoroasă nu mai are nici o șansă, vedeta a aruncat bomba. Fosta lui Bodi este din nou fericită alături de iubitul ei.

Bianca și Gabi și-au mai dat o șansa?

Bianca Drăgușanu se află din nou de câteva zile în centrul unui scandal uriaș. Blondina a fost acuzata de Iulia Sălăgean că ar fi profitat de pe urma ei pentru o sumă de bani. De asemenea penultima soție a lui Alex Bodi a precizat că fosta prezentatoare ar fi vorbit-o de rău, iar prietenia lor ar fi avut la bază doar o răzbunare. În presa mondenă au fost publicate inclusiv înregistrări audio în care cele două se confruntă. La cearta respectivă a luat parte și Gabi Bădălău a cărui voce se distinge în mijlocul scandalului respectiv.

De atunci se pare că milionarul și Bianca s-ar fi despărțit definitiv după ce acesta a aflat de gesturile blondinei. Și dacă lucrurile au stat așa în urmă cu câteva zile, mai noi se pare că cei doi ar fi îngropat trecutul zbuciumat și și-au mai dat o șansă. Bianca a fost cea care a scos totul la iveală după ce a publicat pe internet un mesaj sub subînțeles.

„Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată.”, a scris creatoarea de modă pe Instastory.

Bianca Dragusanu

Dacă mulți dintre urmăritorii ei au considerat că anunțul subtil are la bază împăcarea cu Bădălău, de partea cealaltă a baricadei mulți dintre internauți au fost convinși că această postare i se adresează lui Alex Bodi, iar Bianca ar fi de fapt nostalgică după relația cu el.

Și-a scos bolizii la vânzare

Creatoarea de modă nu duce lipsă de nimic și pare că face bani cu nemiluita. Mai nou, Bianca și-a scos doi dintre bolizii achiziționați recent la vânzare . Asta pentru că are planuri mari de a reinvesti banii obținuți într-o nouă bijuterie pe patru roți.Și în acest caz mulți sunt de părere că fosta lui Bodi vrea „să ia fața” rivalei ei Daria tot cu un Lamborghini, așa cum aceasta din urmă deține.

De altfel și afacerea Biancăi merge ca pe roate, mai ales acum odată cu relaxarea măsurilor în ceea ce privește evenimentele. Blondina realizează în atelierul ei de croitorie rochii de gală, dar și de mireasă.