Bianca Drăgușanu este acum într-o relație cu încă soțul Claudiei Pătrășcanu. Cele două vedete și-au aruncat în ultima perioadă destul de multe mesaje fie directe fie cu subînțeles, toate avându-l de fapt la mijloc pe milionarul controversat. Acum se pare că acestea au lăsat deoparte bunele intenții reciproce și s-au „duelat” aprig pe internet. Bianca și Claudia au avut un schimb de replici care a uimit pe toată lumea.

Umilințe și jigniri între dive

Nu este primul context în care cele două vedete fac diverse afirmații una la adresa celeilalte.Claudia a fost deranjată încă de acum ceva timp de prezența Biancăi în viața tatălui copiilor ei. Cântăreața a susținut că aceasta a avut conversații indecente în fața fiilor ei cu Gabi Bădălău. Cum era de așteptat, creatoarea de modă a negat vehement această situație.

Prezentă într-o emisiune tv, Bianca a făcut din nou câteva comentarii legate de rivala ei. Claudia nu a stat pe gânduri și i-a răspuns acesteia prin intermediul unei postări pe Instagram. Lupta vedetelor se referă și la situația financiară pe care acestea o au.

„Unele după anumite sume de bani devin moraliste. Mai bine sărac dar curat!” , i-a transmis fosta membră a trupei Sexxy.

Claudia Patrascanu Bianca Dragusanu

În stilul ei caracteristic,fosta lui Alex Bodi nu a stat deloc pe gânduri și a fost la fel de dură cu colega ei de showbiz.

„Decât săracă și proastă mai bine realizată și fericită”, a scris blondina pe Instastory.

Claudia este geloasa pe fosta prezentatoare?

Bianca a avut mereu replici pentru gesturile cântăreței legate de soțul ei. Inclusiv recent când acesta a declarat că mama copiilor lui l-a scuipat atunci când a ajuns în fața casei acesteia pentru a-și lua copiii. Creatoarea de modă a precizat că nu înțelege comportamentul artistei mai ales atunci când milionarul i-ar fi oferit mai multe variante de a rezolva amiabil procesul de divorț.

Bianca locuiește acum în mare parte a timpului alături de soțul Claudiei într-unul dintre apartamentele acestuia din Capitală.Cei doi îndrăgostiți s-au cuplat imediat după sărbătorile de iarnă.