Bianca Drăgușanu spare că i-ar fi spus adio lui Gabi Bădălău, cel cu care ar fi trebuit să ajungă la altar în foarte puțin timp. Cei doi plănuiam chiar să aibă parte de două nunți, în valoare de un milion de euro, una în România, iar cealaltă în Grecia. Amândouă evenimentele erau bine plănuite, însă acum se pare că amândoi ar merge pe drumuri complet diferite.

Bianca Drăgușanu a publicat în una dintre serile trecute, pe pagina ei de Instagram, o serie de imagini cu citate care arată faptul că a avut parte de o ruptură mare pe plan amoros. Mai exact, ea a început cu textul: „E important să știi când să pleci. De la o petrecere.De la job. Dintr-o relație.”. Fanii au reacționat imediat și și-au dat seama că se întâmplă ceva în viața blondinei.

Blondina a mai scris: „Am fost loială șerpilor, e greu să mă mai impresionezi acum”, semn că cineva a a dezamăgit-o cu ceva sau cel puțin a încercat.

„Cât de trist este că unii oameni cred în propriile lor minciuni și povești pe care ei le fac în propriile minți.”, a mai spus iubita lui Gabi Bădălău.

bianca si gabi badalau
bianca si gabi badalau

Cei doi plănuiau o nuntă mare

Gabi Gădălău și Bianca Drăgușanu aveau de gând să facă o nuntă „dublă”, de un milion de euro. O petrecere ar urma să aibă loc în România, unde celebrul Nikos Vertis ar veni să întrețină atmosfera, pentru un onorariu de 100.000 de euro. A doua nuntă ar fi ost pregătită pentru în Grecia, unde star va fi „Regele” Florin Salam, care ar cânta pentru 40 de invitați. Rochia de mireasă era plănuită la designerul Elie Saab, buchetul să fi coborât din elicopter, aranjamente florale de zeci de mii de euro, un eveniment organizat „pe lux și opulență”, însă momentan se pare că ar rămâne doar un vis al Biancăi.