Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să nu fi renunțat definitiv unul la celălalt, deși între cei doi au fost nenumărate scandaluri publice. Potrivit unor surse ale apropiaților, Bianca și Alex Bodi ar mai ține și acum legătura, iar Gabi Bădălău știe de acest lucru.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost aproape trei ani împreună, însă au ajuns să meargă pe drumuri separate și fiecare să își facă o nouă relație. Alex Bodi și-a refăcut viața cu Daria Radionova, rusoaica fiindu-i alături chiar și când era încă în relație cu Bianca. Aceasta din urmă și-a refăcut și ea viața alături de Gabi Bădălău. Cu toate acestea, deși par că nu mai au nimic de împărțit, Bianca și Bodi ar vorbi din nou. Acest lucru a fost susținut de surse din anturajul celor doi.

Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi

Cei doi încă ar mai avea câte ceva de încheiat. Blondina nu l-ar fi uitat pe Alex Bodi și ține legătura cu el prin mesaje, din când în când. După ce a descoperit acest lucru, Gabi Bădălău ar fi făcut un scandal fără precedent. Mai mult, se pare că acesta ar fi obligat-o pe Bianca să îl blocheze pe Bodi pe toate rețelele de socializare.

Gabi (n.r – Bădălău) a turbat, i-a spus clar că dacă nu îi dă block lui Bodi, între ei s-a terminat totul. Că el nu vrea să fie încornoratul țării, precum Victor Slav. Eu cred că Bianca și Bodi se mai iubesc. Să nu vă mirați dacă îi veți vedea, din nou, împreună”, au declarat apropiați de-ai Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu a fost până acum confirmată oficial, însă cei doi au apărut mai bine de șase luni de zile în mai multe locuri publice, inclusiv în vacanțe romantice în Maldive și Dubai. Mai mult, aceștia au fost surprinși acasă la Bădălău, alături de părinții acestuia.