Bianca Drăgușanu a împlinit vârsta de 39 de ani. Frumoasa blondină a avut parte de o petrecere pe cinste organizată special pentru ea. Fosta lui Alex Bodi a avut alături de ea doar persoanele cu care are o relația de prietenie apropiată. De la eveniment nu a lipsit actualul ei iubit, Gabi Bădălău.

Blondina s-a lăsat surprinsă

Ca o adevărată „divă” așa cum îi place să se prezinte, Bianca s-a lăsat surprinsă chiar de ziua ei. Vedeta s-a trezit cu un decor de poveste în apartamentul în care locuiește acum alături de Gabi Bădălău. Mai exact, blondinei i-a fost umplută casa de baloane și flori. Cum era de așteptat blondina nu putea rata momentul și s-a pozat în cadrul spectaculos.

Bianca Dragusanu

După surpriza de acasă, diva mutat petrecerea în club. Alături de sora ei și alți prieteni apropiați ea a petrecut mai multe ore. Bineînțeles de la eveniment au lipsit apropiații vedetei care „au tradat-o” așa cum chiar ea a susținut.mulți dintre cunoscuți au preferat să păstreze prietenia cu Alex Bodi după separarea ceor doi. Inclusiv Iulia Sălăgean, fosta soție a afaceristului și fosta bună prietenă a Biancăi nu i-a fost alături de ziua ei. Milionarul Gabi Bădălău i-a fost acesteia alături însă „din umbră” . Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a preferat să stea departe de blitz-urile camerelor de fotografiat.

Bianca Dragusanu

Dincolo de orice detaliu legat de petrecerea ei. creatoarea de modă a strălucit și la propriu și la figurat. Bianca a purtat o rochie cu paiete și pene realizată chiar în atelierul ei de croitorie. Focoasa blondină și-a lăsat la vedere bustul generos prin decolteul elegant.

În timp ce Bianca petrecea în club alături de prietenii ei și de noul partener de viață, Alex Bodi a avut alături de finii lui și ai fostei soții o seară liniștită acasă. Nici nu se putea altfel pentru că milionarului i-a fost prelungită perioada arestului la domiciliu. Astfel, conform deciziei procurorilor acesta este considerat deocamdată un pericol în societate. Alături de el este însă iubita lui, rusoaica Daria Radionova.