Toată lumea știe deja că Bianca Drăgușanu este dependentă de intervențiile estetice. Blondina nu a ascuns niciodată faptul că a apelat de mai multe ori la bisturiu pentru a ajunge la imaginea pe care o visa. Deși a bifat până acum o serie de intervenții, creatoarea de modă nu se oprește din a-și aduce îmbunătățiri. Bianca a reușit să o convingă și pe sora ei să se lase pe mâinile specialistului.

Cât de mult seamănă cele două?

Bianca Drăgușanu și sora ei Oana, au avut mereu o relație extrem de apropiată deși întrece cele două există diferență de vârstă. Chiar dacă este mai mare decât creatoarea de modă, Oana s-a lăsat pe mâna surorii ei în mai multe aspecte. Mai exact,blondina și-a convins sora să renunțe la traiul peste hotare și să se mute înapoi în România. Cele două locuiesc acum în Capitală, foarte aproape una de cealaltă. Se pare că Oana merge pe mâna surorii ei și la capitolul aspect fizic. Asta pentru că fosta lui Alec Bodi a convins-o să treacă pe la medicul estetician pentru câteva ajustări. Bianca i-a fost alături surorii ei pe tot parcursul procedurilor care i-au îmbunătățit imaginea și chiar au făcut-o să semene și mai mult cu sora ei. Cele două au numeroase trăsături asemănatoare deși înainte de operațiile estetice acestea nu erau atât de vizibile.

Bianca Dragusanu Oana Dragusanu

Oana a trăit mulți ani în Italia și la fel ca sora ei nu a avut întotdeauna prea mult noroc în dragoste. Blondina s-a despărțit de tatăl fiului ei, având acum o altă relație. Cele două surori se vizitau destul de des deși distanța era destul de mare. Acum întreaga lor familie locuiește în Capitală. Bianca a adus-o alături de ea și pe mama ei, Madi, în urmă cu aproape 5 ani.