Bianca Drăgușanu ne mai pune încă o surpriză pe tavă. După ce a făcut dezvăluiri după dezvăluiri în legătură cu fostul său soț, Alex Bodi, acum diva vine și ne surprinde din nou cu noi declarații. În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a vorbit despre ceea ce urmează să facă după ce va pleca în America.

Bianca Drăgușanu ține, de ceva vreme, prima pagină a ziarelor de scandal. Certurile și scandalurile cu fostul ei soț parcă nu se mai termină, iar diva noastră nici nu are de gând să lase de la ea. Pentru a-și reîncărca bateriile și a se detașa de toate problemele, a hotărât ca de ziua ei de naștere să plece pentru două săptămâni în America.

În aproximativ o săptămână, mai exact pe data de 6 martie, blondina va împlini frumoasa vârstă de 39 de ani, iar această ocazie este un prilej numai bun pentru a se relaxa așa cum se cuvine.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că are planuri mari în America și că nu este exclus să plece de acolo actriță. Blondina își dorește să fugă din capitală pentru câteva zile și să se destindă.

Bianca Drăgușanu se reprofilează! Ce are de gând să facă: ”O să merg la un casting în America”

Bianca Drăgușanu se face actriță?

Da, ați auzit bine, Bianca Drăgușanu vrea să joace într-un film. Cu o doză de ironie, aceasta mărturisește că are de gând să meargă la un casting și că ea, de fel, este o actriță pricepută, doar că uneori nu îi iese.

Cât despre ce film este vorba, Bianca dorește să păstreze totul într-un mister total. Tot ceea ce face este să ne asigure de faptul că filmul o să fie unul ”mișto”. Ca de obicei, diva este plină de surprize și întotdeauna are un as în mânecă pentru orice situație.

”O să vă trimit poze și filmulețe cu mine, pentru că v-ați obișnuit cu mine. O să merg și la un casting, la un film mișto. Eu sunt un actor foarte bun, dar în unele situații nu prea îmi iese treaba asta. Nu vrei să fie surpriză? (n.r. despre ce film este vorba). Mai bine surpriză, să facem și surprize. Este un film la modă. Viața bate filmul”, a spus Bianca Drăgușanu.

Nu ne rămâne decât să fim cu ochii pe Bianca Drăgușanu și să vedem ce surprize ne mai pregătește și de această dată.