Au trecut doar câteva ore de când Bianca a dat cu subsemnatul la DIICOT însă se pare că acest lucru nu este un impediment pentru ea în a exprima public ceea ce simte în raport cu fostul soț. Creatoarea de modă nu mai ține cont de nimic în acest război și vrea dreptate după ce a trăit doi ani presărați cu agresiuni din partea celui care a condus-o în fața ofițerului stării civile.

Șterge pe jos cu imaginea lui Bodi

Bianca nu a scos la rândul ei artileria grea în ceea ce îl privește pe fostul partener. Blondina a fost chemată în fața procurorilor pentru a da declarații legate de dosarul în care milionarul este cercetat. Deși faptele pentru care este bănuit Alex Bodi că le-ar fi făcut alături de alte nume grele s-au desfășurat înainte de a o cunoaște, creatoarea de modă a explicat că a fost nevoită să spună adevărul. În cadrul interogatoriului Bianca a fost întrebată despre activitățile financiare ale afaceristului din perioada căsniciei. Totodată blondina a fost luată la întrebări și despre plecările acestuia inopinante din țară.

Bianca a precizat că a spus adevărul și speră ca justiția să facă dreptate în acest caz.

„Am spus adevărul. Nu ai variante să minți.”, a precizat diva într-o emisiune.

La doar câteva ore de la momentul respectiv, blondina trimite din nou un mesaj subtil la adresa acestuia. Bianca a postat pe Instastory un citat în limba engleză cu trimitere directă către persoana acestuia.

„Câteodată a dovedi faptul că ești cel mai bun devine o insultă.”, a scris blondina pe contul ei de Instagram.


Bianca DragusanuA ajuns la cuțite cu Iulia Sălăgean

Dincolo de situația prin care trece în ceea ce îl privește pe fostul ei soț, vedeta a ajuns să strice prietenia și cu cea pe care o considera sora ei, Iulia Sălăgean. Cele două au devenit extrem de apropiate mai ales după ultima despărțire a Biancăi de Alex Bodi. Nu doar că ambele foste soții ale milionarului semănau foarte bine fizic însă s-au aliat împotriva lui.

Bianca Dragusanu

Din nefericire pentru prietenia lor, Iulia a aflat mai multe detalii despre prietenia ei cu Bianca în urma cărora legătura lor s-a destrămat. Nu înainte de a exista o confruntare crucială între ele.Iulia o acuză pe blondină că i-a furat o sumă de bani și că o vorbește de rău. De partea cealaltă, Bianca susține că lucrurile nu stau deloc așa.