După vacanța spectaculoasă din Dubai, Bianca Drăgușanu a plecat direct la Cluj. Aceasta a mers alături de una dintre cele mai importante persoane din viața sa la Cluj Napoca, pentru câteva operații estetice. Noaptea, Bianca s-a fotografiat în ipostaze incendiare într-un hotel din inima Ardealului. Fosta lui Bodi trăiește pe picior mare și este pe deplin fericită.

Diva a mers în Cluj-Napoca alături de una dintre cele mai bune prietene ale ei, Mitza. Cele două s-au cazat la un hotel de lux. Bianca Drăgușanu a mers la Cluj-Napoca pentru o vizită la noul ei medic estetician și nu a ratat să el arate și prietenilor săi de pe pagina de Instagram cum își petrece timpul.

Bianca Drăgușanu, probleme la ochi. Să fie vorba de bătaie?

În timp filma clipulețele pentru Instagram, Bianca le-a arătat internauților cheagul de sânge pe care îl avea la ochi, oferindu-le o explicație destul de ciudată. Aceasta a vorbit în dodii și s-a ținut de glume, fără să își lămurească prietenii săi din mediul online. Aceștia i-au adresat sute de întrebări, însă nu au primit răspunsuri.

Aici în ochi am fost atacată de un dragon. Glumesc…Am voie la ora asta să glumesc. Ori de la oboseală, ori de la tensiune, așa stă situația” a spus Bianca, zâmbind.

Bianca, bătută din nou de Bodi?

În primăvară, Bianca Drăgușanu a apărut în public plină de vânătăi din cauza bătăilor încasate din partea lui Alex Bodi. Acum, când i-au văzut cheagul de sânge de la ochi, prietenii săi din Instagram au crezut că Bianca a fost bătută din nou de afaceristul din Mediaș. Acum, Bianca a explicat că nu este vorba despre nicio violență. Ultimele violențe pe care le-a suportat din partea lui Bodi au fost recunoscute în fața tuturor.

(…). Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală”, a declarat fosta prezentatoare pe IG Story în urmă cu trei luni.