Bianca Drăgușanu a publicat câteva filmulețe incendiare pe pagina sa de Instagram. Prin noile postări, Bianca Drăgușanu lasă de înțeles că Gabi Bădălău este de mult de domeniul trecutului, iar în viața ei a apărut alt bărbat. Nimeni nu a crezut-o, mai ales că fanii s-au obișnuit cu glumele ei. Mai mult, cu toții cred că Bianca este încă alături de Bădălău, însă au motive întemeiate să țină relația ascunsă.

Mai mult, vedeta a creat un scenariu, împreună cu o prietenă, din care se înțelege că ex-ul, cel mai probabil, Gabi Bădălău, se uită urât după Bianca în timp ce el plecă cu „the new guy” (nr. noul iubit).

bianca si badalau
bianca si badalau

Bianca și Gabi Bădălău, tot mai aproape

Acum doar o săptămână, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță. Cei doi au vrut să ascundă acest lucru, însă nu au reușit. Prietenii lor de pe paginile de Instagram au observat imediat detaliile care i-au dat de gol pe cei doi.

Afaceristul a postat pe contul lui de Instagram un story în care și-a etalat o pereche de papuci. La scurt timp, aceeași încălțăminte a apărut într-un story postat de Bianca Drăgușanu, de pe șezlong. AȘadar, cei doi s-au dat de gol că sunt din nou împreună.

Mai mult, Bianca mere cu vorbe de bine despre Bădălău

Bianca nu ezită niciun moment să vorbească de bine despre Gabi Bădălău. Cu toate acestea, niciodată nu vorbește despre relația pre care o are cu adevărat cu fiul lui Nicolae Bădălău.

Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită.
Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.
De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.

Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unui interviu oferit la o emisiune de la Antena Stars.