Dacă în România iarna și-a intrat pe deplin în drepturi, multe dintre vedetele norocoase au apucat să își facă bagajele să plece în locuri călduroase. Bianca Drăgușanu se află printre acestea fiind plecată din România de aproape trei săptămâni. Creatoarea de modă se relaxează acum în Maldive alături de cel despre care toată lumea crede că i-a devenit iubit, Gabriel Bădălău.

S-a pozat ostentativ pentru Alex Bodi?

Blondina este de mai bine de trei luni o femeie singură. După separarea de Alex Bodi. Bianca a decis să se axeze mai mult pe propria viață și fericire. Ea a pus de altfel și călătoriile pe primul loc, optând pentru a treia oară într-un timp foarte scurt să aibă parte de o vacanță. Dacă inițial s-a distrat în Dubai alături de Ramona Gabor și alte prietene, Bianca a trecut la nivelul următor.

Ea a plecat în Maldive pentru o vacanță exotică așa cum unii doar visează să o aibă.Fosta prezentatoare s-a bucurat din plin de peisajul unic și a făcut o mulțime de fotografii. Bianca a fost răsfățată cu o cameră decorată special pentru ea cu petale de trandafiri.

Chiar dacă în aceste zile vremea este una ploioasă în Maldive, blondina profită de fiecare moment pentru a se bucura de cadrul minunat. În urmă cu puțin timp ea a postat pe rețelele de socializare imagini în care apare extrem de sexi. Îmbrăcată cu un costum de baie minuscul și acoperită doar cu o cămașă de plajă diafană, Bianca a defilat pe plajă sub briza caldă.

Bianca Drăgușanu, imagini de senzație din Maldive! Blondina s-a relaxat aproape goală pe plajă

Imaginile au trezit în mod sigur interesul mai ales cel al urmăritorilor ei bărbați. În schimb, gurile rele spun că diva nu ar face altceva decât i-ar transmite astfel mesaje cu subînțeles fostului ei soț, Alex Bodi.

Chiar dacă nu a recunoscut oficial, Bianca a petrecut timp alături de controversatul afacerist însurat, Gabriel Bădălău. Cei doi au fost inițial surprinși într-un mall din Dubai împreună. Chiar dacă au încercat să cosmetizeze foarte bine contextul în care apar, milionarul este extrem de aproape de blondină și o ajută cu seria de cumpărături.

Bianca și Alex Bodi și-au spus adio în urmă cu trei luni. Blondina a aflat că milionarul avea o relație paralelă de mai multă vreme cu rusoaica Daria Radionova. De atunci, cei doi au rupt orice legătură până în momentul în care Alex Bodi a fost arestat. Milionarul a contacta-o din arest pe Bianca pentru a-i cere explicații în ceea ce privește atitudinea ei de a-l ignora.