Una dintre prietenele apropiate ale Biancăi Drăgușanu a făcut public modul în care Bianca a reacționat în momentul în care a aflat că a fost criticată de Cristina Cioran pentru noua operație estetică. Bianca este gata să își mai facă încă o operație, cea de schimbare a implanturile mamare. Cu toate acestea, vedeta s-a arătat indiferentă la adresa vorbelor aduse de Cristina Cioran și a catalogat-o destul de jignitor.

Conform celor povestite de una dintre prietenele Biancăi Drăgușanu, aceasta se afla în croitoria sa în momentul în care a auzit ce s-a discutat despre operațiile ei estetice și mai ales ce i-a transmis vedeta de la „Vorbește lumea”. Cristina Cioran este cea care a deschis scandalul, în momentul în care a vorbit despre operațiile estetice și mai ales ultima rinoplastie făcute de Bianca Drăgușanu.

bianca dragusanu
bianca dragusanu

În momentul în care a vorbit despre acest subiect cu prietena sa, Bianca Drăgușanu ar fi transmis că nu o interesează nimic de la cei din jur, ci doar părerile celor din familie, ale iubitului său și ale prietenilor săi cei mai buni.

Ea (n.r.: Cristina Cioran), pentru mine este nimeni și nu mă interesează ce zic oamenii care nu mă cunosc și nu înseamnă nimic pentru mine. Pentru mine contează ce zice familia mea, iubitul meu, 2-3 prieteni, restul, ce importanță au?” a transmis o prietenă de-a Biancăi Drăgușanu, pentru jurnaliștii de la Cancan.

Bianca Drăgușanu, sprijinită permanent de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi împreună de aproape cinci luni. Se pare că în prezent, cei doi locuiesc sub același acoperiș. Surse din anturajul Biancăi susțin că Gabi Bădălău a cunoscut-o și pe Sofia, fata pe care femeia o are din căsnicia cu Victor Slav. Mai mult, se pare că Bădălău are de gând să o prezinte pe Sofia și celor doi băieți ai săi: Gabriel și Nicolas. În prezent, cei doi copii locuiesc în Agigea alături de mama lor, Claudia Pătrășcanu.