Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu are o fire excentrică și nu ține cont de nimic atunci când vrea să iasă în evidență. De data aceasta gestul ei a reușit să uimească de-a dreptul. Blondina a publicat pe contul ei de socializare un video în care apare realizând un ritual bizar. Scena se petrece alături de prietena ei cea mai bună, Mitza.

Mesaj subtil pentru foștii ei?

Bianca este în mod oficial o femeie singură însă nu duce lipsă deloc de admiratori. Ba mai mult, doi dintre aceștia sunt chiar cei cu care a avut ultimele două relații amoroase, respectiv Alex Bodi și Gabi Bădălău. Blondina primește flori aproape zilnic de la un admirator secret, însă cel puțin deocamdată se pare că nu are de gând să cedeze și să îsi deschidă din nou inima în fața vreunui bărbat. O dovadă în plus în acest sens este video-ul postat creatoarea de modă pe Tik Tok și Instagram. În imagini, Bianca și prietena ei cea mai bună apar alături de câteva lumânări, făcând gesturi obscene. Cele două focoase enunță și intr-un limbaj trivial în limba engleză ce vor să transmită de fapt.

Bianca Dragusanu

Cel mai probabil, video-ul publicat de divă pe internet se dorește a fi o glumă, însă mulți dintre internauți o vor critica dur pentru gestul ei pe Bianca.

Se împacă în curând cu Alex Bodi?

Bianca nu are în prezent o relație, dar mulți dintre fanii fostului cuplu dintre ea și Alex Bodi sunt de părere că cei doi se vor împăca în curând după ce ambii și-au încheiat relațiile recente. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu viața amoroasă a uneia dintre cele mai controversate vedete de la noi.