Bianca Drăgușanu a făcut o mărturisire  zilele acestea care a creat multe controverse în lumea mondenă. “Sunt însărcinată, ăsta este breaking news”, a spus iubita lui Gabi Bădălău în timp ce se afla la machiaj, chiar înainte să intre într-o emisiune la Kanal D. Declarațiile vin în contextul în care ea și Bădălău ar susține că s-ar fi despărțit definitiv.

Bianca Drăgușanu: “Breaking news! Sunt însărcinată”

Împreună cu fiica ei, Sofia, Bianca Drăgușanu a fost azi invitată în platoul unei emisiuni. Când se afla în cabina de machiaj, vedeta a realizat un video în care a discutat cu tânăra care îi retușa fardul.

Bianca Drăgușanu: “Avem o micuță burtică și cică dacă faci așa (n.r.: atinge burta de gravidă a blondei) se ia aici”.

Make-up artist: “Se ia”.

Se ia aici (n.r.: se întoarce cu abdomenul spre burtica tinerei însărcinate). Să se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r.: Sunt însărcinată. Prieteni, sunt însărcinată). (…)”, a transmis Bianca Drăgușanu.

Ulterior, cea care ar fi trebuit să fie viitoarea soție a lui Gabi Bădălău a continuat gluma și a făcut declarații complet ieșite din comun. Farsa Biancăi Drăgușanu vine la doar câteva zile după ce o sursă din anturajul ei a dezvăluit că “lucrează” la conceperea unui copil cu viitorul soț, Gabi Bădălău. Fanii au reacționat imediat și au întrebat-o dacă nu cumva în spatele unei glume transmite de fapt un adevăr.

De mâine, sunt însărcinată, pentru că am pus mâna aici, la burtică (n.r.: mai atinge încă o dată burtica graviduței). Doi iepurași o să fie! Sunt însărcinată, ăsta este breaking news acum”, a povestit Bianca.

Încă din priemle zile ale acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Ulterior, amândoi au fost de Revelion în Dubai și, apoi au plecat într-o lungă vacanță romantică în Insulele Maldive. Cei doi au fost împreună în tot acest timp și s-a zvonit că ar fi plănuit chiar două nunți. Una ar fi avut loc în România, iar alta ar fi fost plănuită pentru Grecia. Acum, nunțile au rămas doar un vis, deoarece Bianca și Bădălău s-ar fi despărțit definitiv.