Bianca Drăgușanu a început anul cu multe evenimente neașteptate mai ales pentru fanii ei. Creatoarea de modă a trecut de la agonie la extaz mai ale legat de viața personală.Ultimul context a fost și cel care a conturat în jurul ei o situație mai puțin confortabilă.

Blondina a fost amenințată fiind nevoită să se adreseze organelor competente. La scurt timp după acest moment se pare că ea a luat o decizie neașteptată.

A plecat la munte alături de cea mai importantă ființă din viața ei

Bianca a fost protagonista unui scenariu desprins din filmele horror în urmă cu două zile. Fosta soție a lui Alex Bodi a primit o serie de amenințări care au speriat-o foarte tare. Timp de 48 de ore ea a primit mai multe telefoane de acest gen.

Ultimul apel primit a fost și cel care a speriat-o cel mai tare, blondina luând decizia de a pleca imediat spre cea mai apropiată secție de Poliție. Mai exact, persoana de la celălalt capăt al telefonului i-a spus Biancăi că este în fața blocului ei și că are de gând să intre in casa ei.

Fosta prezentatoare a plecat la secția 7 de Poliție alături de avocatul ei și de Iulia Bodi, martoră a scenariului de groază.Se pare că pentru a uita de sperietura zdravănă, focoasa blondină a optat pentru o nouă vacanță. La ceas de seară, Bianca a plecat la munte alături de fetița ei. În excursie o însoțește ca de obicei și fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia precum și alți prieteni apropiați.

 

 

Bianca a postat doar câteva imagini pe contul ei de Instagram, semn că își dorește o perioadă re liniște doar alături de cei dragi.

A rupt relația cu Bădălău

Bianca și Gabi Bădălău au fost împreună în Maldive, loc în care de altfel s-a legat și idila lor amoroasă. Dacă la întoarcerea în România au fost surprinși pe aeroport, de atunci cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună. Deși printre cunoștințele lor apropiate s-a zvonit că aceștia au in plan să se căsătorească, Bianca s-a dat de gol că ar fi certată cu acesta.

Mai exact, după ce a ieșit din secția de Poliție unde a dat mai multe declarații legate de amenințările primite, blondina a insistat pe un detaliu care a pus pe toată lumea pe gânduri. Ea a susținut că este o femeie singură și din acest motiv îi este teamă ca cineva rău intenționat să facă un gest necugetat la adresa ei.