Deși zilele trecute susțineau că nu mai sunt împreună și că niciodată nu au avut planuri serioase de nuntă, se pare că Bianca și Bădălău furnizează o nouă surpriză. Cei doi ar fi decis să își mai dea o șansă. Bianca pare extrem de fericită și acum îl numește pe Gabi Bădălău drept „Viitorul meu soț”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează din nou un cuplu, deși au zis că nu se vor mai împăca niciodată și drumurile lor sunt separate. Chiar aseară, cei doi au mers împreună la un restaurant, iar blondina a fost luată la întrebări de reporterul emisiunii lui Dan Capatos.

Reporterul de la Dan Capatos a întrebat-o pe cea care se vrea a fi diva showbizului din România mai multe detalii picante. A fost întrebată dacă vine la restaurant cu iubitul său.  Cum nimeni nu se aștepta, Bianca l-a corectat imediat și l-a numit pe Bădălău „viitor soț”, arătându-se deranjată de apelativul pe care îl folosise reporterul, pentru afacerist. Bianca nu mai vrea să i se spună „iubitul tău”, ci „soțul”.

Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”, a spus ea la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au apărut prima dată împreună în luna decembrie. Cei doi au sărbătorit Crăciunul la munte, iar Anul Nou l-au petrecut în Dubai, alături de Ramona Gabor și alți prieteni buni. Ulterior, pentru că nu s-au săturat de vacanțe, Gabi și Bianca au plecat într-o vacanță romantică în Maldive, unde au stat mult timp ascunși de ochii lumi. Amândoi au avut certuri și au decis să se despartă de mai multe ori, însă se pare că au ajuns tot împreună. Acum, deși Bădălău a spus zilele trecute că nu mai are nicio legătură cu Bianca și că s-au despărțit oficial, cei doi s-au împăcat din nou. Mai mult, planurile lor de nuntă ar continua să fie organizate pentru această vară.