Bianca Drăgușanu a transmis câteva mesaje pentru cei care o critică pentru noul său contract. Blondina îi acuză pe românii care o critică și îi consideră „sub nivelul mării”. Aceasta a provocat furia celor din mediul online, după ultimele declarații.

Contactată de jurnaliștii de la site-ul Cancan, Bianca Drăgușanu a acceptat să vorbească despre care a fost reacția celor din online după ce ea a acceptat să fie imaginea unui studio de videochat din București. Fosta prezentatoare a transmis faptul că absolut toți cârcotașii și-ar fi dorit să fie în locul ei, mai ales din punct de vedere financiar. Mai mult, Bianca este mândră că a obținut un contract din care câștigă bani frumoși.

Suma pentru care afacerista a acceptat să devină imaginea unui studio de videochat este de 100.000 de euro și, de pe bulevardele Capitalei, mesajele de pe bannerele au ajuns pe social media. Sperăm că a meritat chinul, deoarece acum este ținta miilor de mesaje de critică din partea celor din jur.

“Când tot ce te pricepi să faci e să fii petardă până la capăt și, pentru bani, să uiți de orice urmă de demnitate…” și “Bravo, Bobiță! Încurajați continuu nonvalorile! Vai de capul vostru”, sunt doar două dintre numeroasele comentarii din mediul online.

 

Ce le răspunde Bianca persoanelor care au criticat-o

Fosta prezentatoare de la Kanal D consideră că sunt “sub nivelul mării” toți cei care o judecă pentru noul proiect din afacerile sale. Bianca a transmis că știa că o să apară discuții în urma acestui contract, însă decizia este una asumată și plină de siguranță. Blondina nu regretă pasul făcut și este sigură că îi va aduce venituri substanțiale.

Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă 🙂 N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru cei de la Cancan.