De când cu ultimele scandaluri, Bianca Drăgușanu continuă să îl atace pe fostul soț, Alex Bodi. După ce l-a jignit și i-a transmis că este un om nul, aceasta a ieșit public cu încă o serie de declarații. Iubita lui Gabi Bădălău a adus cuvinte și jigniri extrem de grave la adresa fostului său soț. L-a numit ”sociopat, bolnav, fudul și bipolar”.

Bianca Drăgușanu a ajuns la capătul puterilor și, mai sinceră ca niciodată, și-a exprimat părerea public despre Alex Bodi. Dacă ieri l-a numit pe fostul său soț ”nul”, aceasta nu a mai rezistat și a făcut tot posibilul să afle toată lumea ce simte pentru cel care i-a fost iubit și mai apoi soț.

Cuvintele extrem de dure, precum ”sociopat, bipolar cu grave probleme, bolnav, prost și fudul” se află și ele printre declarațiile aspre ale blondine. Aceasta nu mai are milă și îl jignește pe Bodi cum are chef.

Nu o sa ma compromit. Nu sunt ca el. Nu merita atentia presei dupa care tanjeste disperat. Ma bucur ca sunt si persoane care inteleg cat de bolnav e. Sociopat, bipolar cu grave probleme de manifestare. In scurt timp ma astept la flori si atitudine penibila in contradictie cu declarariile de azi. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul:)) Fudulie telenovelostica🤣 Narcis revine, la spitalul 9:))”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Bianca Drăgușanu nu mai vrea scandal

Ei bine, Bianca Drăgușanu susține că nu mai vrea niciun scandal și tot ce își dorește este să trăiască în liniște, în noua relație pe care o are.  Ea a declarat de puțin timp la Antena Stars că nu-și mai dorește să fie implicată în scandaluri și certuri. Ei bine, tot acum, Bianca Drăgușanu a aprins din nou scandalul, care cu siguranță va fi unul mult mai mare decât cele de până acum. Bianca vrea doar să fie fericită alături de Gabi Bădălău și susține că nu mai vrea să se întoarcă la Alex Bodi.

Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sunt și evenimente care nu-mi plac, dar se întâmplă. Din fericire, nu trebuie să dau la nimeni raportul. (…) Vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să-și vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări. Nu există împăcări și nu vreau să mai existe niciun fel de ceartă și niciun fel de scandal”, a mai continuat Bianca Drăgușanu.