Bianca Drăgușanu nu are în acest moment o relație oficială, ci dimpotrivă a precizat recent că este o femeie independentă. Blondina se luptă de zor cu ultimii doi bărbați din viața ei pentru a-și apăra imaginea. Chiar dacă relațiile lor au ajuns la cuțite se pare că unul dintre cei doi foști a vrut ca la început de luna a femeilor să o suprindă într-un mod plăcut.

A primit un buchet imens de trandafiri

Vremurile în care creatoarea de modă era aproape zilnic răsfățată cu florile ei preferate nu au apus. Cel care făcea mereu astfel de gesturi în ceea ce o privește era nimeni altul decât Alex Bodi. Milionarul a recunoscut în trecutul lor amoros că făcea mereu tot posibilul să o împace pe Bianca cu mici atenții de acest gen.

Cum Alex Bodi are acum o altă parteneră de viață căreia să îi dăruiască flori și cadouri scumpe, rămâne cea mai plauzibilă variantă ca Gabi Bădălău să îi fi dăruit blondinei superbul buchet de trandafiri. Bianca a postat în urmă cu puțin timp pe contul ei de Instagram imaginea cu florile care i-au încântat dimineața.

Bianca Dragusanu

Diva a însoțit imaginea de o inimă, semn că persoana  are a expediat cadoul are un loc special în sufletul ei.

Bianca a postat imaginile din casa lui Gabi Bădălău

Fosta prezentatoare și Gabi Bădălău s-au cuplat la începutul anului însă într-un timp extrem de scurt relația lor a fost presărata cu multe intrigi și provocări din exterior. Mai multe înregistrări aruncate în presă de Iulia Sălăgean au scos la iveală faptul că Bianca ar fi fost extrem de geloasă de controversatul soț al Claudiei Pătrășcanu.

De altfel, faptul că acesta se află în plin divorț nu le-a făcut un favor ci dimpotrivă a creat discuții în cuplu.

Tot din înregistrările respective reiese faptul că Gabi Bădălău deține un apartament în Capitală unde își petrece serile alături de Bianca. De altfel, pozele pe care blondina le-a publicat pe internet cu florile primite erau imortalizate în același cadru, semn că cei doi și-ar mai fi dat o șansă relației.