Bianca Drăgușanua avut o reacție publică imediat după ce în lumea mondenă s-au distribuit de sute de ori părți ale filmulețului apărut cu ea în stare de inconștiență, căzută lângă pat. Diva a explicat care ar fi motivul real pentru care a ajuns în acea stare. Ca să fie și mai gravă situația, aceasta îl învinovățește total pe fostul ei partener Alex Bodi și susține că el ar fi dat în presă video-ul pentru că ar fi avut mai multe interese personale ca să o facă de râs.

Bianca Drăgușanu s-a enervat groaznic atunci când a aflat că pe internet a devenit virală o filmare în care ea apare în stare de inconștientă, iar Alex Bodi încearcă să-i acorde primul ajutor. După ce bărbatul acuzat de proxenetism a lămurit pentru Cancan ce s-ar fi întâmplat cu ea în acea seară, Bianca a vrut și ea să spună câteva lucruri.

Cum explică Bianca situația videoclipul apărut în presă

Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasoală, în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui.

Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral, pentru că nu i-a reușit schema cu împăcarea”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Cancan.

Îi face plângere penală lui Bodi

Tot în acest context, extrem de revoltată, Bianca Drăgușanu este mai mult decât hotărâtă să pună piciorul în prag și să acționeze legal împotriva fostului soț. Aceasta este gata să facă plângere pentru hărțuire. Mai mult, ea crede că orice persoană care ar fi lângă Bodi ar avea de suferit.

Îi fac plângere la poliție pentru hărțuire. Pentru că a încercat să intre în locuința mea și regret că nu am făcut-o acum câteva zile, când a intrat în salon după mine. Ar trebui să-i fie rușine, că pretinde că e un tată și un om de afaceri. Se pune cu iubitul meu la masă. Ba îmi trimite flori, ba mă urăște, ba se autoumilește. L-am expediat peste tot. A venit disperat după mine peste tot. Omul încearcă să se răzbune pe mine pentru că nu știe să piardă și pe unde a venit la mine m-a înghesuit prin toate colțurile, la salonul de unghii, de față cu Andreea Tonciu. S-a pus cu iubitul meu la masă și a început să spună aberații. Când se ținea după mine și a început să plângă. Ăsta e un circar fără ocupație, necunoscută. Ar trebui să vă întrebați de unde are Alex Bodi bani.

Dorința lui de a epata și de a fi vedetă îl face să fie patetic și penibil. Nu dovedește nimic. E a treia oară când îl dă (filmulețul, n.r.). Dacă îi place, să dea. Nu mă afectează strategiile lui, pentru că am trăit terorizată de el. Nicio femeie normală nu ar vrea să aibă o relație cu acest om nesigur pe el, care te filmează și te șantajează. Compătimesc orice femeie care are contact cu el”, a adăugat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.