Bianca Drăgușanu are o viață desprinsă parcă din revistele glossy. Celebritatea vine de multe ori alături de episoade dificil de gestionat chiar și pentru vedete. Blondina a ajuns în miez de noapte speriată la cea mai apropiată secție de poliție pentru a reclama o amenințare.

Fosta lui Bodi a fost sunată de un necunoscut care susținea că se află în fața blocului ei. Bărbatul i-a specificat creatoarei de modă la telefon că are de gând să intre peste ea și fiica ei în casă.

Bianca, victima unui scenariu absurd

Fosta soție a lui Alex Bodi a primit telefoane de amenințare în ultimele trei zile. Vedeta a precizat că în cazul primelor două dintre acestea nu a considerat că trebuie să ceară ajutorul organelor statului.

Gluma s-a îngroșat pentru Bianca aseară când ultimul telefon a speriat-o. Bărbatul de la capătul celălalt al liniei telefonice i-a spus că se află chiar în fața imobilului în care ea locuiește și că are de gând să intre peste ea în casă.

„În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: ”Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!”. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. „, a spus vedeta.

Întrebată dacă este de părere că acest episod ar avea vreo legătură cu fostul ei soț sau chiar cu actualul iubit, Bianca a negat vehement. Blondina a precizat că a salvat numărul de pe care a fost sunată în agendă și astfel a putut identifica inclusiv poza de Whatsapp a celui care a apelat-o.
Bianca Drăgușanu amenințată cu violența!Fosta lui Bodi a ajuns în miez de noapte la poliție!"Mi-a spus că este în fața blocului meu și intră peste mine și peste copilul meu!"

Blondina este decisă să meargă până în pânzele albe și să afle cine a îndrăznit să o sperie. Ea a petrecu aseară alături de avocatul ei și de Iulia Bodi timp de două ore la Secția 7 de Poliție din București.

Nu mai vrea să audă de fostul soț

Bianca Drăgușanu a intrat în direct în emisiunea Xtra Night Show chiar din fața sediului Poliției. Creatoarea de modă a cerut în mod express să nu mai fie asociată niciodată cu fostul ei soț și cu acțiunile acestuia. Vedeta a precizat că nu a aflat vestea că milionarul Alex Bodi are planuri de căsătorie și nici nu mai vrea să fie la curent cu viața acestuia.

Bianca s-a certat cu Gabi Bădălău

În explicațiile legate de episodul traumatizant prin care a trecut noaptea trecută, Bianca a făcut o precizare în urma căreia multe persoane au intrat la bănuieli. Vedeta a precizat că este o femeie singură, semn că relația cu Gabi Bâdălău nu poate fi realmente considerată stabilă.