Bianca Drăgușanu a început o nouă viață de care vrea să profite la maxim. Vedeta a dezvăluit astăzi în fața întregii țări în direct că are o relație nouă cu Gabi Bădălău, de care este îndrăgostită până peste cap. Blondina nu exclude nici ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă cât mai repede.

A treia căsătorie va fi cu noroc

Fosta lui Alex Bodi a fost astăzi invitată în emisiunea Teo Show de la Kanald D. Blondina a lăsat discreția deoparte și a spus lucrurilor pe nume. Bianca a recunoscut că are o relație de scurt timp care o face extrem de fericită și îi oferă toate motivele să se gândească la un viitor strălucit.

Vedeta nu s-a mai ascuns și a lăsat de înțeles că toate speculațiile din presa mondenă legate de idila ei cu Gabi Bădălău sunt cât se poate de reale.

„Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple, nu-mi găsesc cuvintele să exprim. De obicei, oamenii fericiți nu-și găsesc cuvintețe, așa și eu. Da, este foarte adevărat că mai există cineva în viața mea care mă face fericită!”, a spus Bianca în direct la Teo Show.

Bianca Drăgușanu a recunoscut în fața tuturor că se va căsători! Alex Bodi se va înfuria la culme!" Da, mă mărit! Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea."


De altfel, blondina a precizat că a tânjit multă vreme după liniștea sufletească pe care nu a avut-o în relațiile precedente. Blondina a dezvăluit în momentul în care a fost sunată de Alex Bodi din arest că acesta a agresat-o periodic pe tot parcursul relației.
Bianca nu a negat că va avea loc o nuntă în curând. Totodată, ea susține că a treia oară când va ajunge în fața ofițerului stării civile va fi cu noroc.

„Da, mă mărit cândva. A treia o să fie cu noroc. Din prima căsătorie a ieșit Sofia, un copil minunat, a doua a fost și s-a dus și a treia este cu noroc. Când un bărbat va știi să mă potolească, cu siguranță, acela va fi alesul și mă va avea pentru totdeauna.”, a mai adăugat vedeta.

De asemenea, așa cum toată lumea bănuia deja, diva este răsfățată din plin de noul iubit. Fosta lui Bodi a mai menționat în cadrul emisiunii că pentru ea este extrem de important să fie tratată ca o prințesă de către partenerul de viață.

Nu mai vrea să audă de trecut

Așa cum și Alex Bodi a declarat recent că a lăsat deoparte trecutul și Bianca a ținut să specifice că nu mai vrea să rememoreze nimic din ceea ce a trăit. Blondina este doar recunoscătoare pentru ceea ce i se întâmplă în prezent.

Dincolo de planurile divei de a se căsători deocamdată acest lucru nu este posibil cel puțin din punct de vedere legal. Asta pentru că actualul ei iubit nu a divorțat încă de fosta soție, artista Claudia Pătrășcanu.