Bianca Drăgușanu vrea să aibă parte de multe schimbări în anul 2021 în viața ei. Blondina nu stă cu mâinile în sân ci face tot posibilul pentru a-și îndeplini singură dorințele.

De când este o femeie liberă vedeta apare în fața fanilor doar debordând de fericire.De data aceasta, ea și-a surprins urmăritorii cu o decizie cel puțin neașteptată mai ales pentru această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Are planuri mari pe plan amoros?

Bianca se poate considera o femeie împlinită. Diva are o afacere profitabilă, este extrem de căutată de colaboratori pe partea profesională, arată demențial și pe deasupra este și mama unei fetițe minunate. Cu toate acestea blondina pare să vrea mai mult de la viață.

După relația eșuată cu Alex Bodi, blondina a lăsat de înțeles că ar fi pregătită pentru o nouă relație și chiar pentru o căsătorie. În mod surprinzător faptul că cele două mariaje în care a fost implicată nu au funcționat au determinat-o pe Bianca să își dorească și mai mult o familie. Recent ea a afirmat că este convinsă că dacă se va recăsători, totul va fi într-un final așa cum își dorește.

„Cred că al treilea mariaj va fi cu noroc.” , a declarat ea într-o emisiune tv.

Fără să îl aștepte pe Făt Frumos pe cal alb sau să fie tristă pentru trădarea suferită din cauza fostului ei iubit, Bianca s-a bucurat din plin de această perioadă. Dacă alții preferă să petreacă perioada sărbătorilor de iarnă alături de familie, creatoarea de modă și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai.


Bianca a avut grijă ca înainte de a părăsi România să petreacă prima zi a Crăciunului alături de prietenii ei apropiați.Vedeta a anunțat încă de acum o lună că întenționează să se întoarcă în Dubai alături de mama și fiica ei.Pentru că micuța Sofia petrece sărbătorile alături de tatăl ei, Victor Slav, blondina s-a văzut nevoită să plece singură din țară.

Fosta lui Bodi i-a pus în temă pe fanii ei cu destinația pe care a ales-o pentru vacanță. Creatoarea de modă nu a dat însă detalii dacă această călătorie are și un interes de afaceri. Asta pentru că tot ea susținea după vizita de luna trecută în Dubai că se gândește să își extindă afacerea și acolo.

În schimb, blondina și-a pus următorii pe jar cu o imagine extrem de sexi. Ea s-a lăsat fotografiată în camera de hotel în fața geamului care oferea o vedere panoramică asupra Dubaiului, splendidă. Bianca și-a lăsat la vedere posteriorul tunat.

Bianca Drăgușanu a plecat din România! Fosta lui Bodi vrea să se mute definitiv în Dubai?

Fosta lui Bodi a ales să își petreacă zilele de relaxare alături de prietena ei, Ramona Gabor.