Bianca Drăgușanu a făcut o gafă vestimentară pe IG Story, cu puțin timp înainte să apară la “Teo Show”. Și asta pentru că nu a observat că pe imaginile publicare apare momentul în care unul dintre sâni i-a ieșit din bluza cu care era îmbrăcată. Fanii au reacționat imediat.

Bianca Drăgușanu, gafă vestimentară înainte de a intra în direct la Kanal D

Foarte doritoare să își țină fanii la curent cu aproape tot ce face, iubita lui Gabi Bădălău a făcut câteva înregistrări pe social media în care a împărtășit că urmează să fie invitata lui Teo Trandafir și a lui Bursucu împreună cu Sofia Vlad. Aceasta povestea ce i se întâmplă în acel moment, însă fix atunci a făcut o mare gafă!

Imaginile au fost făcute în timp ce era machiată, iar în momentul în care era dată cu pubră în zona decolteului, sânul stâng i-a ieșit complet din corsetul alb și extrem de mulat. Fanii au observat imediat detaliul și au taxat-o pe diva showbiz-ului din România. Mulți au comentat în mediul online că Bianca Drăgușanu a devenit extrem de vulgară.

bianca-dragusanu
bianca-dragusanu

Bianca, în centrul unui adevărat război

Pentru Bianca, ultimele zile nu au fost deloc ușoare. Aceasta s-a împărțit mult între problemele de acasă și problemele din viața amoroasă. Aceasta a avut mai multe dispute aprinse cu Alex Bodi și apoi s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău. Bianca și fiul lui Nicolae Bădălău aveau plănuite două mari nunți, una în România și alta în Grecia. Momentan, despre cei doi se știe doar că au ales să meargă definitiv pe drumuri separate. Din surse apropiate ale Biancăi, se pare că aceasta încă ar vrea să se împace cu Gabi, însă cei doi nu s-ar mai înțelege, mai ales din cauza ultimelor certuri din ultima perioadă.