Bianca Drăgușanu a ajuns astăzi la DIICOT pentru a da cu subsemnatul în ceea ce privește plângerea pe care a înaintat-o alături de avocatul ei în urmă cu ceva timp. În rândurile respective, blondina l-a acuzat pe fostul partener de viață că a fost violent cu ea de mai multe ori. Blondina a atașat la dosarul respectiv și mai multe dovezi constând în imagini și înregistrări.

Alex Bodi a atacat-o din nou

Fosta afaceristului din Mediaș a petrecut astăzi trei ore în fața procurorilor care se ocupă de cazul lui Alex Bodi. Bianca a trebui să le descrie cu lux de amănunte prin ce a trecut pe parcursul celor doi ani de relație. Blondina l-a acuzat pe fostul soț că a bătut-o de mai multe ori, chiar și de față cu alte persoane. Una dintre acestea ar fi menajera lui Alex Bodi.

De altfel, creatoarea de modă are și alte acuzații  la adresa acestuia însă pe care avocatul ei nu a dorit să le facă publice. Pe lângă mărturia vedetei în calitate de parte vătămată, Bianca a adus și probe care i-ar putea cauza serioase probleme afaceristului. Ea a făcut de altfel publice și câteva imagini în care apare desfigurată la față.

În timp ce Bianca se afla în fața oamenilor legii, Alex Bodi încă arestat la domiciliu a lansat la adresa ei un atac dur în mediul online.Milionarul din Mediaș a scris un mesaj generalist, însă din acesta mulți au înțeles că referirea este una directă spre fosta lui parteneră.

Bianca Dragusanu Alex Bodi

Ce i se va întâmpla milionarului?

Alex Bodi este arestat la domiciliu de mai bine de două luni. Fostul Biancăi este încă cercetat în dosarul de proxenetism alături de alte nume grele din lumea interlopă. Deocamdată Alex Bodi nu poate părăsi domiciliul personal asta pentru că în urmă cu doar câteva zile oamenii legii au decis ca acestuia să îi fie prelungită pedeapsa.

Plângerea înaintată de Bianca Drăgușanu alături de mărturia depusă în fața anchetatorilor i-ar putea cauza probleme serioase. Dincolo de imaginile în care apare tumefiată în urma agresiunii, blondina a adus la dosar și certificatele IML care atestă că a fost victima unor violențe.