Chiar dacă vaccinul produs de Astra Zeneca Oxford a stârnit foarte multe discuții și temeri în întreaga lume, inclusiv în România, înca sunt persoane care mai cred în acest ser de imunizare. Unul dintre românii care crede cu tărie că vaccinarea va aduce revenirea la normalitate este actorul și omul de televiziune Mihai Bendeac. Acesta s-a vaccinat împotriva coronavirusului și a acceptat să fie imunizat chiar cu Astra Zeneca.

Mihai Bendeac nu a ținut cont de ce se vehiculează în legătură cu corelația dintre tromboze și vaccin și s-a vaccinat. Acesta  a transmis că are încredere în ser, în medici și în tot ce se întâmplă. Mai mult, Bendeac a transmis că tot ce și-a propus a fost să fie un exemplu pentru fanii săi, pentru cei care îi urmăresc activitatea și o apreciază. Acesta a fost motivul pentru care a ales cel mai „de temut” vaccin pentru români.

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu același vaccin cu care s-a imunizat împotriva coronavirusului și fratele său.  Mai mult, acesta știe ce e boala, deoarce anul trecut a avut coronavirus. Și familia sa a luat virusul. De atunci, Mihai nu ezită să le transmită românilor cât de important este să respecte regulile de protecție împotriva coronavirusului, dar mai ales acum să se și vaccineze.

Bendeac
Bendeac

Bendeac a explicat cum se simte

După ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului, Mihai Bendeac a ținut să ofere și câteva declarații. Acesta a povestit ce a simțit în momentul vaccinării, ce l-a determinat să facă acest gest și cum să simte.

A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ţine neapărat de inteligenţă. Dacă facem un mic efort de imaginaţie, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta şi cei care erau afectaţi ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toţii la medici şi la ştiinţă?! Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câştigători de premiu Nobel şi mai puţin după cei care scriu miau ca pisica”, a spus Mihai Bendeac la Antena 3.