Câștigătoarea X Factor, Bella Santiago, a anunțat în urmă cu puțin timp în mediul online că în familia ei lucrurile sunt foarte agitate. Îndragita artistă a ținut să le transmită fanilor că este în doliu, după ce tatăl ei vitreg s-a stins din viață.

Cântăreața a publicat de puțin timp o poză în care apare alături de bărbatul cu care mama ei s-a recăsătorit acum opt ani. Acesta i-a fost ca un tată biologic, iar relația lor era foarte bună.

Bella-Santiago
Bella-Santiago

La revedere tati, Wally, ești tatăl meu de 8 ani îți mulțumesc că ai grijă și că m-ai iubit și m-ai făcut să simt cum e să ai un tată, odihnește-te în pace.. te iubim mult pentru că ești o persoană foarte amabilă din această lume. Dumnezeu va fi mereu cu tine, Tatay Wally! Te iubim mereu!”, a scris Bella Santiago pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, imaginea a făcut ca internauții să aibă foarte multe reacții. Cu toții i-au transmis condoleanțe și o roagă pe aceasta să fie puternică.

Bella Santiago și-a anulat nunta

Bella Santiago a trecut numai prin dezamăgiri în ultima perioadă. Aceasta ar fi vrut ca la nuntă să fie prezent și tatăl ei vitreg. Din păcate, nunta a fost anulată, iar acum, bărbatul nu mai este în viața familiei sale.

Artista și iubitul său alături de care vrea să fie întreaga viață nu au mai putut să-și unească destinele. Cei doi au fost nevoiți să renunțe la tot, cel puțin pentru moment, din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă restricțiile se vor ridica în România, cei doi vor putea să își reia planurile de la capăt.

Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Eram foarte supărată, am și rochie și invitații și totul dat, tortul…”, a spus ea.

Bella Santiago a devenit extrem de cunoscută în România încă din anul 2018. Atunci, aceasta a concurat la X Factor, iar după un sezon plin de emoții ea a fost marea câștigătoare a show-ului. Mai mult, Bella Santiago a făcut parte chiar din echipa Deliei.