Gabi Bădălău a început atacul către Alex Bodi și nu se mai oprește. De curând, el l-a luat la ”mișto” pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, spunând căî el nu vorbește prin parcări, referire la atitudinea din ultima perioadă a ”Musculosului”.

Gabi Bădălău a fost liniștit o perioadă. Acesta a dat dovadă de calmitate și s-a purtat cu bun simț, ba chiar a încercat să evite discuțiile legate de Bodi și de ce s-a întâmplat între el și Bianca Drăgușanu. Dar acum nu mai poate, după toate insistențele lui Bodi de a o recuceri pe Bianca Drăgușanu. Se pare că în urma ultimelor scandaluri, chiar Bădălău a decis să rupă relația cu Bianca Drăgușanu.

Oprit de către reporterii Xtra Night Show la ieșirea dintr-un restaurant din Capitală, Bădălău avea să spună că nu dă declarații, așa cum fac unele ”personaje prin parcări”. Mai mult ca sigur, Gabi Bădlău rădea de Alex Bodi, având în vedere că acesta din urmă a dat interviu într-o parcare, tot de curând. Se pare că Bădălău nu mai ține cont de nimeni și nimic și taie în carne vie!

Alex-Bodi-Bianca-Drăgușanu-Gabi-Bădălău
Alex-Bodi-Bianca-Drăgușanu-Gabi-Bădălău

Ai încurcat personajele. Eu nu stau de vorbă prin parcări (n.r. Alex Bodi) , te pup. Mi-e rușine să nu vorbesc cu tine, dar nu pot. Bianca e foarte bine”, a declarat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.

Bianca și Alex Bodi aveau să se întâlnească, iar Gabi Bădășău a comentat decizia ei. ”Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine”, a declarat Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău a recunoscut că s-a despărțit de Bianca

Gabi Bădălău a fost cel care a anunțat, acum câteva zile, despărțirea de femeia alături de care pregătise nunta. Marele eveniment avea să fie pregătit pentru luna august. Ei bine, acum, niciunul dintre cei doi nu vrea să recunoască faptul că s-a ajuns până la discuția de nuntă. Cu toate acestea, pentru prima dată în cinci luni, unul dintre cei care au format un cuplu, alege să vorbească sincer și pe îndelete despre relație. Târziu, deoarece acum s-a dezbătut doar despărțirea. Cei doi au decis, de comun acord, să se despartă, deoarece își doreau lucruri complet diferite. După o relație care a durat de la Crăciun și până nici la Înălțare, cei doi și-au spus adio definitiv.

”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație.

Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars.