Răzvan Simion și noua sa iubită par să fie din ce în ce mai apropiați. Cei doi au dus relația la un alt nivel. Lidia Buble este de mult istorie.

După ce a decis să se despartă definitiv de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele noii iubiri, Daliana Răducan. Acesta a trecut peste tot ce a fost greu în despărțirea de artistă. Acum, se pare că relația dintre el și Daliana merge din ce în ce mai bine. Se pare că aceștia au trecut la un pas important și chiar s-au mutat împreună. Cuplul a fost dat de gol de Dani Oțil.

Cum a fost Răzvan dat de gol

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi matinalii au purtat mai multe discuții legate de  stilul vestimentar al lui Răzvan. Dialogul dintre cei doi a scos la iveală un mic detaliu. Mai exact, Dani Oțil i-a spus colegului său că are o ținută foarte bună,  iar după un schimb de replici pe această temă, a spus că de când s-a mutat în chirie colegul său a devenit mai frumos. Iar această schimbare a lui Răzvan s-ar datora Dalianei. Acest lucru s-a dat de înțeles din discuția celor doi.

razvan simion si daliana
razvan simion si daliana

Se pare că Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat împreună. Mai mult, în urmă cu câteva zile cei doi au postat pe rețelele se socializare câteva imagini din același apartament.

Dani Oțil a transmis că având în vedere noul stil vestimentar al lui Răzvan, fanii au câteva întrebări.

În noua ta fază de vestimentație, cum te îmbraci în bucătărie?”, a întrebat Dani, din partea fanilor.

Răzvan Simion nu a ezitat și a răspuns imediat, fără nicio reținere. Iată dialogul dintre cei doi.

Răzvan: Uite așa. (n.r – arătând spre vestă și pantaloni)

Dani Oțil: În vestuță? Nu te stropești?

Răzvan Simion: Vrei să îți arăt? Îți trimit diseară niște poze să mă vezi!

Dani Oțil: Ești foarte frumos, îți priește chiria, altfel nu știu….„, acesta este dialogul matinalilor.

Răzvan Simion, declarație de iubire pentru Daliana

Chiar dacă la început au intenționat să își țină relația departe de ochii curioșilor, Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni. Cei doi își trăiesc relația de iubire în ochii lumii.

De puțin timp, matinalul de la Antena 1 a publicat o fotografie pe contul său de Instagram. Aceasta a fost însoțită de o declarație sinceră de apreciere și iubire pentru partenera lui. Acesta i-a dat de altfel și tag în postare, iar Daliana a apreciat atât gestul, cât și poza cu iubitul ei. Cei doi nu se mai feresc absolut deloc.

Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport @daliana.raducan”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram.