Când toată lumea credea că o să-i vadă în fața altarului, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au spus ”Adio!” pentru totdeauna. Cei doi ar fi decis să se despartă din cauza nenumăratelor situații neplăcute care au fost mediatizate în ultimele zile. Deși Bianca nu a vrut să dezbată acest subiect al despărțirii, Gabi Bădălău a reacționat exact diferit. Fiul milionarului Nicolae Bădălău a vorbit sincer despre toată situația.

Au format o relație de iubire timp de cinci luni și au trecut prin multe probleme. Ei bine,a cum, după un șir de despărțiri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Anunțul a fost făcut de afacerist, care a mărturisit că nu îl mai leagă nimic de fosta soție a lui Alex Bodi. Este pentru prima dată când unul dintre cei doi face declarații atât de directe.

Bădălău, mai sincer ca niciodată

bianca si gabi badalau
bianca si gabi badalau

Conform lui Gabi Bădălău,  cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate deoarece își doresc lucruri diferite în momentul de față. Chiar și așa… Gabi Bădălău are numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu. A respectat-o mult și chiar a ținut la ea. Ei bine, cei doi nu mai sunt împreună și tot ce vor este să meargă mai departe. Dacă în cele cinci luni de relație s-au ferit cât au putut și nu au făcut decât declarații cu subînțeles, acum, la despărțire, Gabi chiar a vorbit sincer și nu s-a ferit.

Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.