Cine a supărat-o de data aceasta pe Antonia? Este întrebarea care stă pe buzele fanilor, după ce au văzut ultimele Story-uri pe care le-a postat iubita lui Alex Velea. Din câte a povestit ea pe rețelele sociale, se pare că artista a început să realizeze cum sunt, de fapt, oamenii din jurul ei și a făcut o serie de dezvăluiri care i-au lăsat pe toți muți de uimire, mai ales că rare sunt momentele în care ea spune ce are pe suflet în limba română.

Antonia, foc și pară pe Instagram

Antonia a primit o lecție de viață extrem de importantă, după ce a fost trădată și dezamăgită de către unii dintre prietenii săi, despre care nu a dat prea multe detalii. Nu a menționat pe nimeni, dar mai mult ca sigur, o parte dintre fanii ei s-au gândit imediat la Mario Fresh și la Lino Golden, cei cu care viitorul ei soț s-a certat foarte, foarte rău anul trecut.

Scandalul dintre cei trei artiștii în care s-au implicat și partenerele lor de viață, dar și apropiații acestora a fost o vreme pe buzele tuturor. Ei se atacau în mod constant pe social media, sub privirile curioase ale fanilor. Recent, mesajul pe care l-a transmis Antonia i-a pus serios pe gânduri pe urmărorii săi. Din toate câte i s-au întâmplat, cântăreața a realizat cât de important este ca oamenii să se ajute între ei, nu neapărat din punct de vedere financiar, ci pe toate planurile.

”Îmi doresc să vă spun cât de important este să ne ajutăm unul pe altul. Din păcate, în zilele noastre, este din ce în ce mai greu să găsești un prieten. Ok, am înțeles treaba asta cu n-ai nevoie de nimeni, n-ai nevoie de prieteni, trebuie să te protejezi într-adevăr, să nu-ți faci prieteni aiurea, doar să nu fii singur, pentru că ajungi să fii dezamăgit sau să te rănească cineva. Dar nu mi se pare uman să devenim din ce în ce mai reci. Am ajuns să fim prea pentru noi și eu una nu sunt de acord cu așa ceva. Nu vreau să intru în detalii și să vă spun ce am făcut eu la viața sau ce am făcut acum o săptămână chiar, dar când ne ajutăm unul pe altul este un sentiment foarte frumos și pur și simplu nu te simți singur”, a transmis vedeta pe Instagram.